Gabriela Szabo a votat la alegerile parţiale, susţinută de Ponta, Daciana Sârbu, Constantin şi Ilie Năstase

Candidatul pentru funcţia de deputat Gabriela Szabo a votat, duminică, la Şcoala nr. 2 din Buftea, fiind susţinută de premierul Victor Ponta, de soţia acestuia, Daciana Sârbu, de Daniel Constantin, Gabriela Firea şi Ilie Năstase.

136 afișări
Imaginea articolului Gabriela Szabo a votat la alegerile parţiale, susţinută de Ponta, Daciana Sârbu, Constantin şi Ilie Năstase

Gabriela Szabo a votat la alegerile parţiale, susţinută de Ponta, Daciana Sârbu, Constantin şi Ilie Năstase (Imagine: Eugen Gheorghe/Mediafax Foto)

Victor Ponta a întrebat-o pe Gabriela Szabo, după vot, cum a fost să se voteze pe ea însăşi prima dată, aceasta răspunzând: "A fost interesant". Szabo a spus, după ce a votat, că performanţa din sport vrea să o ducă în politică şi că este o mare bucurie să candideze pentru ilfoveni şi să facă lucruri importante pentru aceştia.

"Pentru mine este o mare bucurie să pot să candidez pentru ilfoveni, să fac lucruri importante pentru ilfoveni. Performanţa din sport vreau să o duc astăzi în politică, m-am decis să intru în politică cu tot sufletul, sunt un om responsabil care tot ce a făcut a făcut prin muncă şi de aceea toată responsabilitatea din sport vreau să o duc şi în politică", a declarat ministrul Sportului, Gabi Szabo.

Victor Ponta a spus că este cea mai mare mândrie să stea între Gabriela Szabo şi Ilie Năstase şi că nu poate decât să le ureze succes.

"Cea mai mare mândrie este să stau între Gabi Szabo şi Ilie Năstase şi cred că e o mare mândrie pentru noi toţi că suntem români ca şi ei, cu ei o să ne mândrim întotdeauna şi la sport şi la tot ce fac ei în viaţă, nu pot decât să le urez succes", a spus Ponta.

La plecarea de la Şcoala 2, Ponta a fost întâmpinat de două grupuri de câţiva cetăţeni, unii au strigat "Ponta, Ponta", iar alţii l-au huiduit, strigându-i "Plagiator".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici