Galaţi: Anchetă a Poliţiei după furtul unor ţevi din cupru care asigură oxigenul la Spitalul de Copii

Poliţiştii au deschis o anchetă după ce persoane necunoscute au furat, în noaptea de luni spre marţi, 120 de meri liniari de ţeavă de cupru prin care se asigură oxigenul la Spitalul de Copii din Galaţi, medicii folosind butelii de oxigen pentru micuţii internaţi până la înlocuirea porţiunii de ţeavă

444 afișări
Imaginea articolului Galaţi: Anchetă a Poliţiei după furtul unor ţevi din cupru care asigură oxigenul la Spitalul de Copii

Galaţi: Anchetă a Poliţiei după furtul unor ţevi din cupru care asigură oxigenul la Spitalul de Copii

Directorul economic al Spitalului de Copii din Galaţi, Laura Cloşcă, a declarat că hoţii au acţionat prin reţeaua de canalizare din exteriorul unităţii medicale, de unde, prin subteran, au ajuns în subsolului clădirii Spitalului, la ţeava de cupru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Au intrat din exterior, dintr-o canalizare care comunică cu subsolul. Copiii nu au fost în pericol pentru că lucrurile s-au remediat foarte repede, nu au fost probleme. În permanenţă noi am avut acele butelii de oxigen, avem această rezervă. Imediat cum s-a întâmplat s-a chemat o firmă de specialitate care a înlocuit ţeava furată, s-a sudat acolo, s-a blocat tot accesul acolo ca să nu se mai repete lucrurile", a declarat Laura Cloşcă.

Şeful serviciului administrativ din cadrul Spitalului de Copii din Galaţi, Silvian Simion, a precizat că hoţii au reuşit să taie aproximativ 120 de metri liniari din ţeava de cupru care asigură oxigenul la unitatea medicală.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Bogdan Cojocaru, a declarat că în acest caz poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt calificat şi îi caută pe hoţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici