Video GALERIE FOTO “Cea mai bună şoferiţă”, aleasă la Raliul Frumuseţii

Aproximativ 20 de femei au participat, duminică, la Piteşti, la "Raliul Frumuseţii", femei cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, concurând pentru titlul de "Cea mai bună şoferiţă", transmite corespondentul MEDIAFAX.

1629 afișări

Mii de oameni, sute de cai putere sub capote, maşini ce păreau că dansează, femei frumoase, toate s-au regăsit în atmosfera de la Raliul Frumuseţii, competiţie care a avut loc, duminică, la Piteşti.

Întrecerea automobilistică dedicată exclusiv reprezentantelor sexului frumos, care s-a desfăşurat cu trei zile înainte de Ziua Femeii, la Raliul Frumuseţii fiind invitat şi campionul naţional de raliuri, Valentin Porcişteanu, care a făcut spectacol pe patru roţi.

În cadrul competiţiei, femeile au încercat să demonstreze că în trafic există egalitate între sexe şi chiar dacă unora li s-au oprit motoarele, iar altele au dărâmat jaloanele, niciuna dintre participante nu şi-a pierdut ambiţia să termine cursa.

Nu numai întrecerea şoferiţelor şi show-ul făcut de Vali Porcişteanu au stârnit interesul privitorilor, ci şi bolizii de lux care păreau că dansează, şi un Trabant albastru, de care tânărul proprietar era foarte mândru şi despre care a spus că n-ar renunţa uşor la bijuteria lui în care a investit 3000 de euro.

„Vremea este superbă pentru acest eveniment. Pe lângă concursul în sine, unde se întrec doamnele şi domnişoarele, avem demonstraţii de karting ale celor mici de la Palatul Copiilor şi demonstraţii ale piloţilor din cadrul campionatului de raliuri. La final, toate cele 20 de participante vor fi fericite. Nimeni nu va pleca din această competiţie fără un premiu, chiar dacă vorbim de câştigătoare sau doar de paricipante", a declarat Niţă Iancu, organizator.

Una dintre femeile care au participat a declarat corespondentului MEDIAFAX că este al patrulea an în care concurează şi o dată a şi câştigat.

"E al patrulea an consecutiv în care particip. Îmi place foarte mult să şofez. O singură dată am ieşit câştigătoare şi sper ca anul acesta să fie a doua oară. Îmi pare rău că nu m-am născut băiat, poate aşa aveam mai multe şanse în automobilism", a declarat Adelina Ivan.

O altă participantă la Raliul Frumuseţii, care a ieşit câştigătoare ani la rând, susţine că există egalitate între sexe în trafic, dar îşi exprimă regretul că nu s-a născut bărbat, deoarece ar fi avut şanse să participe la toate competiţiile în domeniul automobilistic.

“Am 45 de ani. Eu concurez de la 12 ani. Am mers pe karturi de mică. E adrenalină. Îmi place adrenalina!", a spus femeia.

Raliul Frumuseţii s-a desfăşurat fără incidente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici