GALERIE FOTO Restaurant de tip autogrill inaugurat pe DN 1, într-o clădire tip OZN

Primul restaurant de tip autogrill care funcţionează într-o clădire în forma unui OZN a fost inaugurat, marţi, pe DN 1, în localitatea Cornu, judeţul Prahova. Valoarea investiţiei se ridică la 1.450.000 de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8300 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Restaurant de tip autogrill inaugurat pe DN 1, într-o clădire tip OZN

GALERIE FOTO Restaurant de tip autogrill inaugurat pe DN 1, într-o clădire tip OZN

Unic în peisajul construcţiilor din România, restaurantul "ETU Pizza&Grill" şi-a deschis porţile marţi, iar participanţii la "experienţa intergalactică" au fost fost întâmpinaţi de personaje din Star Trek.

”Având arhitectura futuristă şi specialităţile culinare create de chefi de top, primul autogrill din România este ideal pentru persoanele aflate în tranzit pe Drumul Naţional 1, dar şi pentru localnici. La "ETU Pizza&Grill" vă punem la dispoziţie un meniu cu cele mai delicioase selecţii culinare. Aşteptăm clienţii să se bucure de o experienţă intergalactică, unică, la nava spaţială ETU Pizza&Grill”, arată conducerea societăţii de care aparţine autogrill-ul.

Potrivit şefului de staţie, Alexandra Ungureanu, restaurantul de tip autogrill dispune, în total, de 160 de locuri, atât în sală, cât şi pe terasă.

Meniul cuprinde burgeri, salate, pizza sau grilluri.

”Pentru noi toate produsele sunt deosebite pentru că sunt făcute de noi, cu ingredientele noastre. Burgerul, de exemplu, îl facem noi, cumpărăm noi carnea şi apoi o tocăm. Facem şi deserturi. Ne vom dezvolta în funcţie de cerinţele clienţilor", a spus Ungureanu.

La "ETU Pizza&Grill" există şi o sală de conferinţe, iar în scurt timp se va realiza o terasă în pădure.

Valoarea investiţiei a ajuns la 1.450.000 de euro şi a fost realizată în aproximativ un an şi jumătate, fiind create 14 locuri de muncă.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici