GALERIE FOTO | Un tren a deraiat şi a acroşat un stâlp de electricitate. Nu au fost înregistrate victime

Un tren care se deplasa spre Roşiorii de Vede a deraiat şi a acroşat un stâlp de electricitate. Nu au fost înregistrate victime, iar traficul feroviar nu a fost afectat, transmite, sâmbătă dimineaţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi.

531 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO | Un tren a deraiat şi a acroşat un stâlp de electricitate. Nu au fost înregistrate victime

GALERIE FOTO | Un tren a deraiat şi a acroşat un stâlp de electricitate. Nu au fost înregistrate victime

Conform sursei citate, în localitatea Balota, unul dintre vagoanele trenului a deraiat si a acroşat un stâlp de electricitate.

„Nu sunt victime, iar traficul feroviar de persoane nu este afectat”, potrivit ISU Mehedinţi.

Vagoanele erau prevăzute cu platforme pentru transport auto, dar în momentul producerii evenimentului erau goale, menţionează sursa precizată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici