GALERIE FOTO Zeci de copii şi părinţi s-au plimbat, joi, prin Bucureşti, cu "Tramvaiul copiilor"

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) a pus în circulaţie, pe 1 iunie, un tramvai destinat exclusiv copiilor, dotat cu mese de desen, cărţi de colorat şi multe poveşti pe care cei mici să le asculte cât timp fac înconjurul Capitalei.

258 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Zeci de copii şi părinţi s-au plimbat, joi, prin Bucureşti, cu "Tramvaiul copiilor"

Zeci de copii şi părinţi s-au plimbat, joi, prin Bucureşti, cu "Tramvaiul copiilor"

GALERIE FOTO, ÎN ARTICOL

Galben, cu un design retro, "Tramvaiul copiilor" a înconjurat de două ori Capitala, pe linia 1, între orele 11:00 şi 15:00, pe traseul Depoul Dudeşti, Şos. Mihai Bravu, Şos. Ştefan cel Mare, Bd. Iancu de Hunedoara, Piaţa Victoriei, Pod Basarab, Şura Mare, Gh. Şincai, Depoul Dudeşti şi apoi, în continuare, pe Şos. Mihai Bravu, pe aceeaşi linie circulară.

În tramvai au fost amenajate mai multe mese, unde cei mici au putut colora, s-au putut juca cu plastilină, au decupat diferite figurine, iar voluntari şi bibliotecari le-au citit copiilor fragmente din basme.

La coborâre, copiii au primit în dar câte o revistă „Ghidul pozneţ” şi câte o carte.

Tramvaiul a efectuat două curse, prima plecare a fost la ora 11:00, din Depoul Dudeşti, până la terminal Şura Mare, iar a doua cursă a plecat la ora 13:30.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici