Gardul Geamiei din Babadag, distrus de un şofer care a abandonat maşina şi a fugit

Un şofer de 27 de ani a intrat miercuri seara cu maşina în gardul Geamiei din Babadag. Acesta a abandonat autoturismul şi a fugit de la faţa locului, iar rudele sale au declarat iniţial poliţiei că accidentul ar fi fost făcut de un copil de 12 ani, care a furat maşina.

515 afișări
Imaginea articolului Gardul Geamiei din Babadag, distrus de un şofer care a abandonat maşina şi a fugit

Gardul Geamiei din Babadag, distrus de un şofer care a abandonat maşina şi a fugit

Accidentul a avut loc în prima zi de Crăciun, când o maşină a intrat în gardul Geamiei din oraşul Babadag. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii nu au mai găsit şoferul, care abandonase maşina şi plecase.

În schimb, rudele acestuia au declarat poliţiştilor că maşina ar fi fost furată de nepotul lor de 12 ani, care a şi provocat accidentul.

După cercetări, poliţiştii au constatat că accidentul a fost provocat de fapt de un bărbat de 27 de ani, care deţinea permis de conducere şi nu era băut, dar care nu a vrut să îşi asume accidentul şi a plecat de la faţa locului.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Poliţiei Oraşului Babadag împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier a rezultat faptul că, în seara zilei de 25.12.2019, un bărbat în vârstă de 27 de ani, din localitatea Babadag, judeţul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Babadag, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului autoturismului şi a intrat în coliziune cu un stâlp şi gardul unui imobil, părăsind apoi locul accidentului. Iniţial, la sosirea organelor de poliţie la faţa locului, rudele conducătorului auto au declarat faptul că nepotul în vârstă de 12 ani le-ar fi sustras autoturismul în cauză şi ar fi provocat accidentul rutier. La scurt timp, conducătorul auto în vârstă de 27 ani a fost identificat şi condus la sediul politţei pentru audieri. Acesta deţinea permis de conducere şi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a informat IPJ Tulcea.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, inducerea în eroare a organelor judiciare şi mărturie mincinoasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici