Gata cu aglomeraţia pe litoral: MAI taie în carne vie după hora din Mamaia

  • Corpul de Control al MAI a făcut verificări după hora din Mamaia pentru a vedea ce măsuri au fost luate împotriva Covid-19
  • Şeful şi adjunctul IPJ Constanţa nu au mai fost păstraţi în funcţie.
  • În vara asta, vor fi şi mai mulţi poliţişti pe litoral: peste 500.
26667 afișări
Imaginea articolului Gata cu aglomeraţia pe litoral: MAI taie în carne vie după hora din Mamaia

Gata cu aglomeraţia pe litoral: MAI taie în carne vie după hora din Mamaia

Corpul de Control al lui Marcel Vela a tăiat în carne vie după hora de acum 2 sătămâni din Mamaia. Corpul de Control a verificat ce măsuri au luat poliţiştii din staţiune pentru a preveni răspândirea Covid-19.
 
După verificări s-au luat următoarele măsuri:
 
- Şefului I.P.J Constanţa i-a fost întreruptă menţinerea în serviciu, după împlinirea vârstei de pensionare.
 
- S-a decis încetarea împuternicirii adjunctului şefului I.P.J Constanţa pe linie de ordine publică. 
 
- Comisarul-şef de poliţie Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de 3 luni, atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
 
- Cu data de 1 iulie, comisarul de poliţie Nucu Marian a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pe o perioadă de 3 luni.
 
- În vara asta, vor fi mai mulţi poliţişti în staţiuni: 182 de agenţi din structurile de ordine publică, investigaţii criminale, criminalistică şi combaterea criminalităţii organizate au fost delegaţi. În total, peste 500 de poliţişti sunt pe litoral.
 
- Zilnic, 86 de patrule sunt în teren pentru a interveni la sesizările semnalate şi a proteja drepturile şi libertăţile cetăţeneşti.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici