Gheorghe Udrişte, înlocuit la conducerea Metrorex cu directorul de exploatare

Gheorghe Udrişte a fost schimbat din funcţia de director general al companiei Metrorex, atribuţiile sale fiind preluate, în calitate de director general interimar, de Gabriel Constantin Sburlan, şef de exploatare al metroului bucureştean.

13826 afișări
Imaginea articolului Gheorghe Udrişte, înlocuit la conducerea Metrorex cu directorul de exploatare

Gheorghe Udrişte, înlocuit la conducerea Metrorex cu directorul de exploatare (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Udrişte, care conduce compania din februarie 2009, va rămâne în Metrorex, unde va ocupa funcţia de director de investiţii şi achiziţii publice.

El a mai fost director general al Metrorex în intervalul 1997-2001.

Metrorex funcţionează sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici