Gorj: Incendiu la un autocar în care se erau 33 de copii şi patru adulţi

Un incendiu a izbucnit în comuna gorjeană Bumbeşti-Piţic la un autocar în care se erau 33 de copii şi patru adulţi. Toţi pasagerii s-au autoevacuat şi nimeni nu a fost rănit.

71 afișări
Imaginea articolului Gorj: Incendiu la un autocar în care se erau 33 de copii şi patru adulţi

Gorj: Incendiu la un autocar în care se erau 33 de copii şi patru adulţi

ISU Gorj a fost solicitat să intervină vineri pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar în care se aflau 33 de copii şi patru adulţi.

Până la sosirea echipajelor ISU incendiul care se manifesta la compartimentul motor al autocarului a fost stins de către şofer, ajutat de câteva persoane care aveau extinctoare.

Toţi pasagerii s-au autoevacuat şi nimeni nu a fost rănit.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Gorj, copiii mergeau în excursie.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici