Gorj: Un copil de aproape doi ani a ajuns la spital, cu arsuri grave, după ce s-a opărit cu ciorbă

Un copil de un an şi nouă luni, din comuna gorjeană Berleşti, a ajuns, duminică, în stare gravă la spitalul din Târgu-Cărbuneşti, cu arsuri pe aproximativ 35% din suprafaţa corpului, după ce s-a opărit cu ciorbă, transmite corespondentul Mediafax.

241 afișări
Imaginea articolului Gorj: Un copil de aproape doi ani a ajuns la spital, cu arsuri grave, după ce s-a opărit cu ciorbă

Gorj: Un copil de aproape doi ani a ajuns la spital, cu arsuri grave, după ce s-a opărit cu ciorbă

Copilul de un an şi nouă luni, din comuna Berleşti, a suferit arsuri pe aproximativ 35% din suprafaţa corpului, după ce s-a opărit cu ciorbă.

Medicii au decis ca băieţelul să fie transferat cu elicopterul SMURD la Bucureşti.

Directorul Spitalului Orăşenesc de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti, Constantin Târziu, a declarat, pentru corespondentul Mediafax, că băieţelul va fi transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.

"Este vorba despre un copil de un an şi nouă luni, din comuna Berleşti, care a suferit arsuri pe 30-35% din suprafaţa corpului, regiunea toracală, lombară şi pelvină posterior", a spus Constantin Târziu.

Pe stadionul pe care a aterizat elicopterul era în desfăşurare un meci de fotbal din liga a IV-a, acesta fiind întrerupt.

Poliţiştii din cadrul IPJ Gorj au început cercetările în acest caz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici