Gospodării inundate şi două drumuri acoperite de ape, în urma unor inundaţii în Vaslui | FOTO

Pompierii intervin, luni seara, pentru evacuarea apei din zece gospodării din oraşul Bârlad, dar şi pentru scoaterea unor maşini blocate de apă pe un drum judeţean din Vaslui. Şi pe DN 24 au fost probleme, şoseaua fiind blocată temporar din cauza aluviunilor şi a apei de pe carosabil.

270 afișări
Imaginea articolului Gospodării inundate şi două drumuri acoperite de ape, în urma unor inundaţii în Vaslui | FOTO

Gospodării inundate şi două drumuri acoperite de ape, în urma unor inundaţii în Vaslui | FOTO

Potrivit reprezentanţilor ISU Vaslui, zece gospodării de pe strada Ioan Slavici din Bârlad au fost inundate. Pompierii intervin cu motopompe pentru evacuarea apei.

De asemenea, pompierii acţionează pentru scoaterea unor maşini rămase blocate pe DJ 283, între localităţile Perieni şi Pogana. Trei autoturisme în care se află şapte persoane nu au mai putut inainta din cauza apei de pe şosea.

Şi pe DN24, Vaslui-Bârlad, au fost probeleme luni seara. Din cauza apei şi aluviunilor, traficul a fost blocat temporar pe ambele sensuri în zona localităţii Zorleni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici