Grindeanu, afectat direct de întârzierile curselor aeriene

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a dezvăluit faptul că s-a confruntat de mai multe ori cu problemele de pe aeroporturi.

482 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, afectat direct de întârzierile curselor aeriene

Grindeanu, afectat direct de întârzierile curselor aeriene

Ministrul Transporturilor a povestit la Antena 3 că duminica obişnuieşte să zboare de la Bucureşti la Timişoara. Grindeanu a spus că ultimul zbor a avut o întârziere de o oră şi un sfert. Recent, însă. Ministrul a aşteptat pe aeroport mai bine de patru ore.

„Duminica trecută a plecat cu întârziere de peste patru ore... au venit călătorii să mă întrebe, a existat o explicaţie tehnică (din partea companiei Tarom n.r.)”, a explicat ministrul care s-a declarat nemulţumit de modul în care compania îşi tratează clienţii,

„Este inadmisibil să nu existe astfel de servicii”, a declarat Grindeanu referindu-se la serviciile oferite clienţilor afectaţi de întârzierile curselor aeriene.

De aceea, Sorin Grindeanu anunţă modificări în managementul companiei naţionale.
„Răbdarea mea a ajuns la final cu managementul de acolo şi voi lua o decizie în următoarele zile”, a mai spus Grindeanu care a adăugat că nu crede să existe persoane interesate de falimentarea Tarom.

„Eu nu cred... România nu-şi permite să piardă o companie naţională cum au pierdut cei din jur”, a precizat ministrul Transporturilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici