Gripa porcină: Nouă persoane au murit în ultimele 24 de ore - VIDEO

Alte 120 de cazuri de gripă cu virusul A/H1N1 şi nouă decese au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, astfel că totalul îmolnăvirilor în România a ajuns, vineri, la 6.061, cu 82 de decese.

28 afișări
Imaginea articolului Gripa porcină: Nouă persoane au murit în ultimele 24 de ore - VIDEO

Gripa porcină: Nouă persoane au murit în ultimele 24 de ore (Imagine: Mediafax Foto)

Dintre cele 120 de cazuri noi de gripă nouă, au fost înregistrate câte unul în Arad, Bistraţia, Dolj, Ialomiţa, câte două în Călăraşi, Cluj, Dâmboviţa, Hargita, Hunedoara, Olt şi Sibiu, câte trei în Constanţa, Galaţi, Prahova, patru în Ilfov, câte cinci în Iaşi şi Suceava, şase în Neamţ, şapte în Botoşani, nouă în Timiş, 11 în Mureş şi 46 în Bucureşti.

Aproximativ 210.000 de persoane s-au vaccinat până în 3 ianuarie 2010, iar după această dată numărul solicitărilor a crescut de zece ori, în condiţiile în care rata de transmitere a virusului a crescut de la 3-4% la 8-10%, a anunţat, joi, Ministerul Sănătăţii.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici