Guvernul deblochează 145.000 lei la Apărare, pentru avioane multirol, baza Deveselu şi acţiuni NATO

Guvernul a deblocat fonduri totale de 145.868 lei din bugetul Ministerului Apărării, în scopul derulării în termen a proiectelor comune stabilite cu NATO şi SUA, precum şi pentru achiziţionarea avioanelor multirol şi securizarea bazei militare de la Deveselu.

606 afișări
Imaginea articolului Guvernul deblochează 145.000 lei la Apărare, pentru avioane multirol, baza Deveselu şi acţiuni NATO

Guvernul deblochează 145.000 lei la Apărare, pentru avioane multirol, baza Deveselu, acţiuni NATO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deblocarea fondurilor a fost decisă în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Executivul apreciază că deblocarea fondurilor va permite continuarea finanţării programului Avion multirol al Forţelor Aeriene Române, implementarea Planului de acţiune pentru creşterea capacităţii de reacţie a Alianţei (RAP), finalizarea securizării Bazei Militare de la Deveselu, precum şi asigurarea condiţiilor necesare continuării exerciţiilor planificate pe anul 2015 şi a creşterii nivelului de instruire a structurilor militare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici