Guvernul şi-a lansat pagină de Facebook

Guvernul şi-a lansat propria pagină de Facebook, în care prezintă bilanţul guvernării, secvenţe foto cu premierul Victor Ponta şi ultimele deplasări externe ale primului-ministru, susţinând că doreşte ca pe această platformă deciziile Guvernului să fie discutate "constructiv" împreună cu cititorii.

625 afișări
Imaginea articolului Guvernul şi-a lansat pagină de Facebook

Guvernul şi-a lansat pagină de Facebook (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Bine aţi venit pe pagina oficială a Guvernului României! Ne dorim ca acesta să fie locul în care să vă prezentăm cele mai importante decizii ale Guvernului României pentru a le discuta, constructiv, împreună", este principalul mesaj postat pe pagina de Facebook.

Guvernul mai susţine că îşi propune ca acesta să fie un pas important în efortul constant de transparentizare a administraţiei publice centrale.

Pagina de facebook a Guvernului conţine şi linkuri directe către pagina de facebook şi contul de Twitter ale premierului Ponta.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici