Haine contrafăcute confiscate de vameşi, oferite de Mitropolia Ardealului unor copii săraci

Şaizeci de copii săraci dintr-o localitate din judeţul Sibiu vor primi de la reprezentanţii Mitropoliei Ardealului treninguri, cămăşi şi încălţăminte contrafăcute şi cu etichete false ale unor mărci cunoscute, produsele fiind confiscate de vameşii din Constanţa şi donate bisericii.

237 afișări
Imaginea articolului Haine contrafăcute confiscate de vameşi, oferite de Mitropolia Ardealului unor copii săraci

Haine contrafăcute confiscate de vameşi, oferite de Mitropolia Ardealului unor copii săraci (Imagine: Shutterstock)

Consilierul pe probleme sociale al Mitropoliei Ardealului, preotul Nicolae Rusu, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că reprezentanţii Mitropoliei vor oferi unui număr de 60 de copii săraci din localitatea Şura Mică ajutoare materiale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Le vom acorda pachete cu alimente, dar şi îmbrăcăminte şi încălţăminte. Hainele şi încălţămintea provin de la Direcţia Vamală Constanţa şi au fost confiscate, fiind contrafăcute. Am făcut în urmă cu câteva săptămâni o anchetă socială în localitate şi am descoperit că aceşti 60 de copii ar avea nevoie de ajutorul nostru", a declarat preotul Nicolae Rusu.

Potrivit acestuia, copiii vor primi cămăşi şi treninguri care poartă etichete false Giorgio Armani, dar şi adidaşi cu etichete contrafăcute ale producătorului Nike.

Ajutoarele le vor fi oferite copiilor într-o ceremonie care va avea loc la şcoala din localitate, în vinerea dinaintea Floriilor.

Preotul Nicolae Rusu a anunţat că, înainte de Paşte, vor fi oferite pachete cu alimente unui număr de 40 de persoane nevoiaşe care stau la azilul de noapte din Sibiu, la 15 foşti deţinuţi din Mediaş care participă la un curs de reintegrare socială, dar şi tuturor bătrânilor nedeplasabili pe care Mitropolia Ardealului îi are în evidenţe ca fiind cazuri sociale.

"Avem un proiect care se numeşte «Masa Bucuriei», în cadrul căruia avem parteneriate cu mari magazine din oraş. Acestea ne oferă produse care urmează să expire, pe care le oferim săracilor. Noi avem în baza de date peste 600 de persoane nevoiaşe, dar, în funcţie de cantitatea de alimente pe care o vom primi, ne vom îndrepta în primul rând către bătrânii nedeplasabili", a afirmat Nicolae Rusu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici