Harghita: Copil de 6 ani, dispărut de trei zile, găsit mort în râul Olt

Un copil de 6 ani din Bălan, judeţul Harghita, dat dispărut de trei zile, a fost găsit mort, joi, în râul Olt, la circa cinci kilometri de locul în care se presupune că ar fi căzut.

370 afișări
Imaginea articolului Harghita: Copil de 6 ani, dispărut de trei zile, găsit mort în râul Olt

Harghita: Copil de 6 ani, dispărut de trei zile, găsit mort în râul Olt

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că băiatul de 6 ani a fost găsit mort de o echipă mixtă formată din doi poliţişti şi pompieri, iar în cele trei zile în care a fost dat dispărut a fost căutat de sute de oameni.

Pe lângă forţe din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi ai Ministerului Apărării Naţionale, la operaţiunea de căutare s-au alăturat, alpinişti şi salvamontişti, pădurari, dar şi oameni ai locului, voluntari care cunoşteau mai bine împrejurimile.

La operaţiune au fost mobilizaţi şi câini specializaţi în astfel de misiuni de căutare persoane.

Cadavrul băiatului a fost găsit în râul Olt, între localităţile Bălan şi Sândominic şi nu prezenta urme de violenţă. Acesta va fi dus la Medicină legală pentru necropsie, însă din primele date moartea a survenit în urma unei căderi accidentale.

Poliţiştii din Bălan au fost sesizaţi luni în jurul orei 20.00 de către o tânără, care a spus că fiul ei, Manoilă Ciprian- Costel, de 6 ani, nu s-a mai întors acasă.

Copilul se juca alături de alţi copii în apropierea locuinţei, dar la un moment dat aceştia nu l-au mai zărit în preajma lor, fiind dat dispărut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici