HOROSCOP 14 APRILIE 2020: O zi plină de teste în plan personal şi profesional pentru zodiile Cardinale

Soarele din Berbec formează azi un aspect distonant de careu cu Pluto din Capricorn, indiciu cum că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) rămân în colimatorul astrelor, care le pregătesc o serie de teste în plan personal şi profesional.

13237 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 APRILIE 2020: O zi plină de teste în plan personal şi profesional pentru zodiile Cardinale
HOROSCOP 14 APRILIE BERBEC
 
Comportamentul tău s-ar putea să lase de dorit. Modul în care te raportezi la responsabilităţi mari şi presante sau felul în care gestionezi situaţiile în care nu eşti de acord cu superiorii nu scoate ce e bun din tine azi. Îţi ieşi din fire, şochezi prin declaraţiile făcute şi rişti să te alegi cu antipatii care s-ar putea să te coste scump în ceea ce priveşte evoluţia pe plan profesional. Încearcă să te menţii cerebral(ă) şi să nu exagerezi prin reacţiile pe care le ai. Acum nu este deloc momentul în care să lezezi sau să exagerezi în vreun fel.
 
HOROSCOP 14 APRILIE TAUR  
 
Nu eşti într-o formă prea bună astăzi, iar acest lucru s-ar putea datora faptului că revin în actualitate temeri şi/ sau frustrări de care fie nu erai conştient(ă), fie credeai că ai scăpat. Menirea lor este aceea de a te încuraja să aduci unele ajustări necesare sistemului tău de valori, principii şi credinţe, în care s-ar putea să nu fi integrat lecţiile cu care te-ai ales de pe urma acestei perioade nefaste, dar unice prin învăţămintele oferite. Propune-ţi să întâmpini sărbătorile pascale cu pace în suflet şi cu mintea eliberată de gânduri negative. Ţine doar de tine să faci asta.
 
HOROSCOP 14 APRILIE GEMENI
 
Planurile tale pe termen mai lung sau mai scurt, viaţa ta socială, dar şi proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi s-au schimbat destul de mult în ultima vreme, suferind atât transformări la iniţiativa sau a celorlaţi implicaţi, dar şi o serie de modificări care nu au depins numai de voi, ci şi de situaţia actuală. Aşa se face că unii(ele) nativi(e) ajung astăzi la concluzia pe care au tot amânat-o că nu îşi pot face vacanţa pentru care au plătit poate un avans, că trebuie să-şi regândească afacerile şi să îşi resusciteze cumva viaţa socială.
 
HOROSCOP 14 APRILIE RAC  
 
În cazul tău, a doua zi a acestei săptămâni aduce tensiuni în relaţii. Se remarcă o stare de dezechilibru la nivelul raportului de forţe dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, şefi, clienţi sau colaboratori, iar acest lucru poate conduce la unele descărcări de nervi în conversaţiile purtate astăzi. Diferenţa de poziţie în ierarhie şi schimbarea de paradigmă şa care a dus situaţia actuală oferă unora falsa impresie că pot percepe celorlalţi marea cu sarea, că pot formula aşteptări sau sedinţe care nu pot fi atacate în niciun fel. Indiferent de ce parte a baricadei eşti, adaptează-ţi discursul.
 
HOROSCOP 14 APRILIE LEU
 
În plan profesional, nu te aşteaptă o zi prea grozavă. Te depăşeşte tehnologia sau nu dispui de aparatura performantă pentru a desfăşura acasă unele activităţi profesionale, te lupţi poate cu schimbări la care te adaptezi mai greu şi care te frustrează, iar experienţa, răbdarea şi capacitatea ta de a face faţă stresul sunt supuse unui test dificil, chiar acum în prag de sărbători. Ierahizează-ţi priorităţile, încearcă să îţi menţii calmul şi nu ceda în faţa obstacolelor. Mai devreme sau mai târziu azi, vei găsi o rezolvare la situaţiile cu care te confrunţi la serviciu, singur(ă) sau în asociere cu colegii.
 
HOROSCOP 14 APRILIE FECIOARĂ
 
Se conturează astăzi o atmosferă tare încărcată în planul vieţii de familie, dar mai ales în raport cu persoana iubită. Se întâmplă că ies la iveală secrete, reproşuri care s-au oprit în trecut în vârful limbii, nemulţumiri care au fost măturate sub covor. Pe fondul apropierii unui Paşte incomplet sau al timpului suplimentar împreună care mai scoate la lumină şi neajunsurile voastre de cuplu, aţi putea ajunge astăzi la acuze grave care pot escalada într-un conflict aprins. Încercaţi să schimbaţi climatul şi să îl încurajaţi pe cel drag să spună ce are pe suflet. Aşa întâmpinaţi sărbătorile cu terenul curat.
 
HOROSCOP 14 APRILIE BALANŢĂ
 
Nici în cazul tău nu se prefigurează o zi prea liniştită în familie. Tensiunile s-ar putea datora unor chestiuni locative, domestice sau casnice care scot la iveală diferenţele de viziune între tine şi partenerul de viaţă. Sau poate că există deja o stare de conflict între voi, ceea ce face să exageraţi proporţiile unei probleme gospodăreşti şi/ sau de familie ori să se agraveze şi mai tare în acest context. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să vă daţi seama cât de contraproductivă este o asemenea atmosferă în casă, mai ales acum înaintea sărbătorilor ce vor veni curând.
 
HOROSCOP 14 APRILIE SCORPION 
 
Aceasta este o zi a urgenţelor, a răsturnărilor de situaţie şi a schimbărilor independente de tine în plan profesional. Pe fundalul lor, se fac remarcate ori ţi se întăreşte convingerea că pur şi simplu nu poţi discuta cu unii colegi de muncă sau că anumite sarcini profesionale sunt imposibil de realizat la standardele obişnuite de acasă. Nu capitula însă, căci până la urmă se vor găsi o rezolvare şi un consens într-un fel sau altul. În plus, dacă ieşi la cumpărături sau faci mişcare în jurul casei, ţi se recomandă să fii mai atent(ă) când aplici măsurile de igienă recomandate.
 
HOROSCOP 14 APRILIE SĂGETĂTOR
 
Apropierea sărbătorilor te îmbie să dai mulţi bani pe cadouri, să profiţi de ofertele care îţi tot apar în căsuţa de mesaje electronice şi să mai alini puţin din perspectiva unui Paşte atipic trimiţându-le celor dragi daruri prin intermediul firmelor de curierat. Totuşi, ar fi cazul să nu te laşi ispitit(ă) în direcţia aceasta. Trăim vremuri nesigure şi tulburi şi toată lumea va înţelege dacă optezi pentru ceva mai degrabă simbolic, pe care îl oferi cu proxima ocazie în care este în siguranţă să vă vedeţi. Aşadar, cât priveşte cumpărăturile, rezumă-te la strictul necesar pentru masa cu ocazia sărbătorilor pascale.
 
HOROSCOP 14 APRILIE CAPRICORN
 
Unele reproşuri sau comportamente ale rudelor de astăzi te aduc la capătul răbdării. Încearcă să vezi dacă sunt îndreptăţiţi să te acuze de anumite lucruri sau dacă nu cumva exagerezi tu cu reproşurile în legătură cu unele decizii pe care le-au luat. S-ar putea să nu rezolvi mai nimic dacă arunci gaz pe foc şi hrăneşti o atmosferă încordată sau chiar ostilă în raport cu ei. Conştientizează primul(a) că toate aceste tensiuni se datorează unor temeri şi neîmpliniri, mai evidente acum în ajunul unor sărbători pascale care probabil nu vă permit să vă vedeţi cu cei dragi sau alte rude.
 
HOROSCOP 14 APRILIE VĂRSĂTOR
 
Eşti bombardat(ă) cu informaţii din toate părţile şi nu toate sunt verificabile, provenind dintr-o sursă sigură. Aşadar, înainte să îţi laşi starea de spirit afectată de ele, confruntă ştirea sau vestea cu ce se spune pe alte platforme, de preferat unele oficiale. Apropiaţii te-ar putea ajuta să cerni ce e adevărat de fake news, deci nu evita să le vorbeşti despre ceea ce crezi că ai aflat şi te frământă. Până la urmă, îţi doreşti să întâmpini Paştele cât de liniştit(ă) poţi în condiţiile date, fapt care nu este numai de înţeles, ci şi o recomandare, din partea astrelor inclusiv.
 
HOROSCOP 14 APRILIE PEŞTI  
 
Şi tu te numeri poate printre nativii(ele) care trebuie să se obişnuiască cu gândul că nu-şi vor recupera prea curând împrumutul oferit unor apropiaţi, investiţiile făcute în cadrul unor planuri de viitor sau proiecte de grup ori că sunt nevoiţi(te) să-şi anuleze planurile de călătorie de Paşte, neştiind cel puţin deocamdată dacă îşi vor recupera costurile suportate în acest sens până acum. Oricare ar fi situaţia, cert este că ţi-ar face mai bine să te concentrezi pe prezent momentan. Ziua de mâine este mai greu de controlat şi plănuit în această perioadă. Profită de momentul actual, de ziua de azi.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici