HOROSCOP 15 MARTIE 2020: Zodiile mutabile nu vor avea parte de o duminică liniştită

Luna din Săgetător formează astăzi un aspect tensionat de careu cu Neptun din Peşti, ceea ce face ca zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) să nu aibă parte de o duminică aşa cum şi-au dorit.

15970 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 MARTIE 2020: Zodiile mutabile nu vor avea parte de o duminică liniştită

HOROSCOP 15 MARTIE BERBEC

S-ar putea ca astăzi să nu te afli într-o formă bună, cel puţin din punct de vedere emoţional. Este posibil însă ca apatia ta să se datoreze faptului că eşti obosit(ă) de peste săptămână. În orice caz, cert este că ţi-ar cădea mai bine să te odihneşti decât să dai curs unor invitaţii în oraş să te vezi cu prietenii, de exemplu. Ai nevoie de relaxare pentru a-ţi recupera echilibrul din punct de vedere emoţional.

HOROSCOP 15 MARTIE TAUR

Începi astăzi să dezvolţi unele griji cu privire la perspectivele zilei următoare sau ale săptămânii care stă să înceapă. Ori poate că un prieten te dezamăgeşte într-un fel sau altul, lucru care îţi cam strică ziua. Ideal ar fi să reevaluezi situaţia în care eşti. S-ar putea ca temerile tale să nu fie fondate ori să exagerezi cam mult proporţiile a ceea ce s-a întâmplat între tine şi un membru al cercului tău de apropiaţi.

HOROSCOP 15 MARTIE GEMENI

Se remarcă astăzi dezechilibre serioase în raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă. Poate că poziţia de la serviciu a unuia dintre voi vă face să credeţi că aveţi dreptul de a avea ultimul cuvânt pe plan sentimental. Oricare ar fi statutul vostru în societate sau în ierarhia de la locul de muncă, este nevoie de compromis în cuplu. În caz contrar, vă va fi greu să cultivaţi o relaţie sănătoasă, bazată pe egalitate.

HOROSCOP 15 MARTIE RAC  

Dacă nu ţi-ai făcut timp pentru tine, dar mai ales pentru odihnă, în acest sfârşit de săptămână, este absolut esenţial astăzi să te relaxezi. Altfel, este posibil să cazi de oboseală şi să fie nevoie să îţi amâni multe planuri de duminica aceasta pe săptămâna viitoare. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de treburi restante, la serviciu sau acasă, care îi/le pun în dificultate. Important este să nu intri în panică.

HOROSCOP 15 MARTIE LEU

S-ar putea contura astăzi unele sentimente de gelozie şi posesivitate vis-a-vis de persoana iubită şi/ sau copii. Este greu de spus de ce anume se ajunge în această situaţie, dar cert este că există la mijloc o problemă de încredere destul de serioasă. Fă-ţi timp astăzi să discuţi cu ei ce te deranjează din comportamentul lor. S-ar putea să constaţi că ai interpretat cu totul greşit anumite situaţii şi că îi tratezi într-un fel nepotrivit.

HOROSCOP 15 MARTIE FECIOARĂ

O chestiune locativă, de ordin gospodăresc sau care priveşte întreaga familie se interpune astăzi între tine şi persoana iubită. Părerile voastre în legătură cu modul în care ar fi cel mai bine să o abordaţi ar putea fi într-atât de diferite încât nu reuşiţi nicicum să ajungeţi la un armistiţiu. Poate că este nevoie să laşi orgoliul deoparte pentru a-ţi da seama de ce partenerul vede lucrurile altfel decât tine. Arată-te dispus(ă) să asculţi activ.

HOROSCOP 15 MARTIE BALANŢĂ

Nivelul tău de energie ar putea fi destul de redus astăzi, fapt care face dificil angajamentul de a rezolva treburi de care nu ai reuşit să te ocupi peste săptămână. Cere ajutorul colegilor de muncă dacă ele sunt de ordin profesional sau al familiei dacă sunt gospodăreşti. S-ar putea să nu fie prea fericiţi să audă că le-ai lăsat pe ultimul moment, dar în cele din urmă, te vor sprijini să le dai de cap.

HOROSCOP 15 MARTIE SCORPION  

Fie că nu ţi-ai consumat tot bugetul pe weekend, fie că ţi-au mai rămas puţini bani din el, cert este că ai putea ajunge astăzi să faci unele cheltuieli destul de mari. Aşadar, dacă nu ai nevoie de ceva urgent, mai bine evită să treci pe la supermarket astăzi. inevitabil vei băga în coş lucruri care sunt mai degrabă mofturi decât produse de trebuinţă zilnică. Aşadar, caută să îţi controlezi instinctul de a cumpăra exagerat.

HOROSCOP 15 MARTIE SĂGETĂTOR

Duminica aceasta ar putea veni la pachet cu unele tensiuni pentru tine şi familie. Este drept că există unele diferenţe relativ mari de personalitate între tine şi unele persoane foarte apropiate, dar acest lucru nu ar trebui să te afecteze foarte mult. Puteţi găsi modalităţi de a trece peste ele şi de a le naviga mai uşor, iar pentru asta, ai nevoie doar de mai multă disponibilitate către dialog. Foloseşte un ton calm şi împăciuitor.

HOROSCOP 15 MARTIE CAPRICORN

În cazul tău, această duminică ar putea veni la pachet cu unele veşti nu prea bune. Sau poate că ţi se adresează gesturi şi/ sau vorbe care te afectează destul de mult. La fel de posibil este să afli că circulă despre tine sau un apropiat bârfe care alterează realitatea. Încearcă să nu laşi astfel de situaţii să te afecteze prea puternic. În circumstanţe ca acestea, poţi controla doar felul în care reacţionezi la ele.

HOROSCOP 15 MARTIE VĂRSĂTOR

Gaşca de prieteni ar putea avea o sugestie de petrecere a timpului liber de astăzi care sare de bugetul pe care îl mai ai la îndemână. Este important să nu apelezi la banii pentru săptămâna viitoare doar pentru asta. Explică-le care este situaţia şi vei vedea că înţeleg dacă eşti nevoit(ă) să îi refuzi de data aceasta. Sau poate că amână şi ei această activitate şi se optează pentru ceva care este mai puţin costisitor.

HOROSCOP 15 MARTIE PEŞTI

Toate privirile sunt aţintite asupra ta în această duminică, fapt pentru care este important cum te poţi şi ce spui, cu atât mai mult dacă trebuie să te prezinţi la un dineu de mare clasă sau un alt fel de eveniment pretenţios. Caută să laşi o impresie bună şi să nu atragi atenţia asupra ta într-un mod care poate fi catalogat ca nepotrivit de anumite persoane. Acel grup de oameni îţi va aduce multe beneficii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici