HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2020: Patru zodii vor avea azi şansa unui nou început în plan sentimental sau financiar

HOROSCOP 23 FEBRUARIE. Săptămâna se încheie apoteotic cu o Lună Nouă în semnul Peştilor, care le oferă zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) şansa unui nou început în plan sentimental, financiar sau profesional.

27533 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2020: Patru zodii vor avea azi şansa unui nou început în plan sentimental sau financiar

HOROSCOP 23 FEBRUARIE 2020

Zodiile Mutabila primesc azi şansa unui nou început în plan sentimental, financiar sau profesional.

HOROSCOP 23 FEBRUARIE BERBEC

Luna Nouă de astăzi se formează în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că sfârşeşti această săptămână şi o începi pe următoarea cu nivelul de energie destul de scăzut. Eşti în plin proces de refacere din acest punct de vedere şi indicat ar fi să nu îţi programezi pe astăzi ori pe luni sarcini care implică mult efort mental şi concentrare susţinută. Dedică-ţi mai bine timpul cititului, relaxării şi activităţilor ceva mai puţin solicitante.

HOROSCOP 23 FEBRUARIE TAUR

În cazul tău, Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa planurilor de viitor şi a prietenilor din astrograma ta solară, indiciu cum că ar fi potrivit pentru tine astăzi să ieşi cu cei din gaşca ta. O simplă conversaţie cu ei poate avea un rol hotărâtor asupra felului în care evoluează afacerile tale sau celelalte iniţiative în care eşti implicat(ă). Spune-le ce ai de gând să faci şi vezi ce idei au pentru tine.

HOROSCOP 23 FEBRUARIE GEMENI

În cazul în care nu lucrezi astăzi, s-ar putea ca efectele Lunii Noi să le simţi abia de mâine încolo până la mijlocul săptămânii viitoare. Există însă posibilitatea să îi simţi efectele la nivelul vieţii sociale, mai ales dacă te aşteaptă angajamente într-un cadru formal, cu persoane din înalta societate a comunităţii în care locuieşti. Prin intermediul acestor evenimente, s-ar putea să îţi consolidezi un loc printre ei şi chiar să îi impresionezi de durată.

HOROSCOP 23 FEBRUARIE RAC

Dacă nu ai făcut ceva special în acest sfârşit de săptămână, dar nu ai irosi weekend-ul, foloseşte-te de energia Lunii Noi de astăzi pentru o ieşire în afara localităţii. Acest eveniment astral favorizează orice călătorii ad hoc, pe distanţă cât mai mare. Indiferent dacă optezi pentru munte, o destinaţie pitorească la ţară sau un lăcaş de cult de care eşti ataşat(ă) sufleteşte, cert este că îţi va prinde bine să te depărtezi de jungla urbană.

HOROSCOP 23 FEBRUARIE LEU

În ceea ce te priveşte, Luna Nouă de astăzi se formează în casa banilor şi a bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, iar acest lucru poate indica faptul că unuia dintre voi îi poate veni o idee despre modul în care v-aţi putea rotuji resursele comune şi/ sau valorifica economiile colective. Ar fi de dorit să vă faceţi astăzi timp pentru a o întoarce pe toate părţile.

HOROSCOP 23 FEBRUARIE FECIOARĂ

În cazul tău, Luna Nouă de astăzi ocupă casa parteneriatelor din horoscopul tău general, iar rolul ei este acela de a te îndemna să lucrezi la modul în care te raportezi la persoanele importante de lângă tine, la cei cu care lucrezi şi cu care îţi împarţi viaţa. Dacă ai fost critic(ă) cu ei, acum este momentul să dai dovadă de toleranţă. Ceea ce vă diferenţiază vă face puternici pentru că permite să vă completaţi.

HOROSCOP 23 FEBRUARIE BALANŢĂ

Cu Luna Nouă în casa sănătăţii din horoscopul tău general, se deschide o perioadă în care ar fi bine să lucrezi la stilul tău de viaţă şi alimentaţie, cu atât mai mult dacă nu te-ai simţit tocmai bine în ultima vreme. În cazul în care lucrezi astăzi, iar dacă nu, de mâine încolo, încearcă să experimentezi cu noi tehnici şi metode de lucru. S-ar putea să te surprindă rezultatele pe care le ai cu ele.

HOROSCOP 23 FEBRUARIE SCORPION

Luna Nouă din casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară marchează debutul unei perioade în care poţi aduce ajustări modului în care te raportezi la partener şi la cei mici, lucru binevenit în condiţiile în care tranzitul retrograd al lui Mercur prin acest sector a condus la unele neînţelegeri în raport cu aceştia. Caută să dai dovadă de mai multă toleranţă în legătură cu diferenţele de mentalitate între voi. Ele vă fac puternici.

HOROSCOP 23 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Cu Luna Nouă în casa familiei din horoscopul tău general, se întrevede începutul unei perioade în care comunici mai eficient cu familia, dar mai ales în raport cu persoanele mai în vârstă din familie, cu care nu împărtăşeşti poate chiar aceleaşi valori şi principii. În cazul în care Mercur retrograd a scos la iveală aceste incompatibilităţi, Luna Nouă te ajută să îţi propui unele rezoluţii care să vizeze anumite schimbări de atitudine faţă de ei.

HOROSCOP 23 FEBRUARIE CAPRICORN

Luna Nouă din casa comunicării vine să completeze acţiunea lui Mercur retrograd din acest sector din astrograma ta solară. Dacă el a condus la unele probleme de comunicare, acum ar fi cazul să le remediezi şi să iei măsuri, astfel încât să nu te mai întâlneşti cu ele prea curând. Nu este nimic rău în a păstra unele lucruri pentru tine, dar dacă îi vizează şi pe ceilalţi, trebuie să le exprimi într-un mod clar.

HOROSCOP 23 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Perfectarea Lunii Noi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general marchează debutul unei perioade în care nu vei duce lipsă de oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat în următoarea perioadă. Ţine însă cont că Mercur retrogradează încă prin acest sector şi că este nevoie să fii atent(ă) în ce şanse de câştigi crezi şi îţi investeşti o bună parte din timp şi energie.

HOROSCOP 23 FEBRUARIE PEŞTI

Luna Nouă de astăzi se desăvârşeşte tocmai în semnul naşterii tale, un prilej tocmai bun ca azi să fie prima zi în care adopţi unele schimbări sustenabile în plan personal. Gândeşte-te care sunt reacţiile sau abordările avute în ultima perioadă şi cum ţi-au afectat imaginea şi relaţiile cu ceilalţi. Există posibilitatea ca unele dintre ele să nu te fi condus acolo unde ţi-ai dorit, iar din acest motiv, se cere să faci unele ajustări imediat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici