HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2019: Zodiile care s-ar putea confrunta cu neplăceri în plan financiar sau sentimental

Luna din Vărsător aderă astăzi la un aspect tensionat de careu cu Uranus retrograd din Taur, ceea ce înseamnă că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) s-ar putea confrunta cu unele neplăceri în plan financiar sau sentimental.

4756 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 DECEMBRIE 2019: Zodiile care s-ar putea confrunta cu neplăceri în plan financiar sau sentimental

Sursa FOTO: Profimedia Images

HOROSCOP 28 DECEMBRIE BERBEC

Planurile avute cu prietenii astăzi ar putea să te coste destul de scump şi rişti să te afli în situaţia de a nu dispune de bugetul necesar pentru a le finanţa. Ai de ales între scenariul în care le achiţi într-un fel sau altul, dar nu mai faci nimic altceva mâine sau îi informezi respectuos că eşti nevoit(ă) să le laşi pe altă dată pentru că experimentezi nişte neajunsuri financiare. Ai grijă ce decizie iei.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE TAUR

În cazul în care lucrezi astăzi, este posibil să se contureze unele tensiuni între tine şi superiori. Ideile pe care le au în raport cu tine implică schimbări dramatice pentru care nu eşti neapărat pregătit(ă). Sau poate că doar resimţi mai intens decât de obicei povara răspunderii de la serviciu şi a faptului că trebuie să fii inventiv(ă) atunci când te-ai baza mai degrabă pe tehnici şi strategii pe care le cunoşti deja foarte bine.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE GEMENI

În ceea ce te priveşte, nu se întrevede o zi de sâmbătă prea grozavă. Nu pari a fi în apele tale, iar acest lucru-ţi afectează destul de mult capacitatea de a te bucura aşa cum se cuvine de timpul liber avut astăzi la dispoziţie. S-ar părea că zilele de sărbătoare ţi-au adus un număr de episoade de nostalgie direct proporţional cu cel al momentelor încărcate de mari bucurii. Încearcă să nu te pierzi în trecut.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE RAC

Dacă ţi-ai făcut planuri cu prietenii, află că este posibil ca ei să se sustragă în ultimul moment, ceea ce riscă să îţi pricinuiască supărări. Sau poate că la baza dezamăgirii tale stau motive mai serioase, care nu se bazează pe ceva care s-a întâmplat azi. În cazul altor nativi(e), este vorba despre temeri cu privire la viitor sau legate de perspectivele relaţiei de cuplu. Te gândeşti serios cum vor evolua lucrurile pe anumite planuri.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE LEU

Echilibrul de forţe dintre tine şi partener este dat peste cap astăzi, iar din pricina aceasta există riscul să ajungeţi în punctul de a vă ciondăni destul de urât. Încearcă să vezi de ce anume încercaţi cu tot dinadinsul să îl convingeţi pe celălalt de validitatea opiniilor voastre. Dacă nu vrea nicicum să înţeleagă, nu vei rezolva problema ridicând tonul sau apelând la reproşuri. Nu dau rezultate nici tentativele de a manipula sau a şantaja.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE FECIOARĂ

În cazul în care lucrezi azi, este posibil ca lucrurile să nu meargă tocmai bine la birou. Apar urgenţe şi decalaje pe care nu le-ai luat în calcul şi care riscă să îţi dea planurile peste cap. Unde mai pui că nici nu eşti în cea mai bună formă, semn că oboseala ar putea să se instaleze mai repede decât te-ai aşteptat. Eşti o persoană care poate face faţă cu succes provocărilor, dar odihneşte-te puţin.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE BALANŢĂ

În ceea ce te priveşte, prima zi propriu-zisă de weekend a acestei săptămâni poate vine la pachet cu tensiuni între tine şi persoana iubită şi/ sau copii. S-ar putea să vă fi invadat unul altuia libertatea personală ori nutriţi un sentiment de neîncredere faţă de celălalt care poate conduce la conflicte. Poate că dacă aţi comunica pe această temă, s-ar rezolva mai uşor eventualele probleme care au au apărut şi au condus la această situaţie.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE SCORPION

Unele chestiuni domestice sau de ordin gospodăresc riscă să transforme atmosfera caldă dintre tine şi partener într-una încărcată de abia o poţi tăia cu cuţitul. Este evident faptul că nu puteţi ajunge la un armistiţiu cu privire la modul în care ar fi cel mai indicat să abordaţi o situaţie de familie sau casnică ce necesită implicare din partea voastră. În loc să te concentrezi pe diferenţele de viziune, mai bine vezi unde sunteţi compatibili.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE SĂGETĂTOR

Nici în cazul tău nu se anunţă o zi lucrătoare care decurge fără incidente. Ţi-ar putea crea probleme un coleg de serviciu cu care nu reuşeşti să comunici sau un aparat de la birou care nu vrea să funcţioneze la parametrii obişnuiţi. În felul acesta, ajungi să resimţi la maximum stresul şi presiunea asociate nevoii de a finaliza un proiect cât mai repede cu putinţă. Încearcă să vezi ce poţi face pentru a remedia situaţia.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE CAPRICORN

Întrucât vii dintr-o perioadă în care ai cheltuit destul de mult, ar trebui ca astăzi să fii mai atent(ă) decât de obicei cu finanţele. Cu toate acestea, s-ar putea să nu iei în seamă sfatul astrelor, cedând tentaţiei de a da o raită prin mall sau la magazinele preferate. În felul acesta, poţi ajunge să epuizezi ce a mai rămas din bugetul pentru acest sfârşit de săptămână. Caută să te abţii până nu-i prea târziu.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE VĂRSĂTOR

În ceea ce te priveşte, se anunţă tensiuni în raport cu membrii mai în etate din familie sau cu acele rude apropiate cu care nu împărtăşeşti prea multe principii şi valori în viaţă. Tu eşti mai deschis(ă) şi mai tolerant(ă) ca viziune, iar ei au o perspectivă mai tradiţionalistă, semn că tot de tine depinde să găseşti o modalitate a le înţelege sau măcar respectă-le opiniile. Eşti o persoană care se poate transpune-n papucii celuilalt.

HOROSCOP 28 DECEMBRIE PEŞTI

Ceva din evenimentele acestei zile te face să te raportezi la trecut, iar riscul cel mai mare este acela de a confunda ziua de azi cu cea de ieri, situaţiile din prezent cu cele care au trecut. În felul acesta, ai putea lăsa amintirile mai puţin plăcute să îţi dicteze abordarea, fapt care te poate aduce în situaţii pe care în zadar îţi mai doreşti să le dai înapoi. Caută să nu cazi victimă trecutului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici