HOROSCOP 29 MARTIE 2020: Zodiile care azi se acomodează mai greu la recomandările cu privire la autoizolare

HOROSCOP 29 MARTIE. Dimineaţa acestei zi stă şi ea sub apanajul aspectelor armonioase de trigon pe zodiile Taur şi Capricorn, lansate de data aceasta de la Lună la Marte şi Pluto. Aşa se face că semnele de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) sunt din nou pasibile de tot felul de schimbări asupra cărora le lipseşte controlul.

1905 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 MARTIE 2020: Zodiile care azi se acomodează mai greu la recomandările cu privire la autoizolare

HOROSCOP 29 MARTIE 2020

Dup-amiază, Luna trece în Gemeni, de unde formează aceeaşi configuraţie cu Saturn din Vărsător. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) se acomodează mai greu la recomandările cu privire la autoizolare.

HOROSCOP 29 MARTIE BERBEC

În această dimineaţă, se continuă tendinţa zilei de ieri potrivit căreia dispui de un nivel ridicat de randament şi şansa de a profita de oportunităţi financiare demne de luat în calcul. Dup-amiază, ar fi de dorit să îţi faci planuri cu prietenii, dar caută ca acestea să nu implice să vă întâlniţi neapărat: auziţi-vă la telefon, faceţi o conferinţă video şi încercaţi să profitaţi de toate progresele tehnologice pentru a vă menţine vie viaţa socială.

HOROSCOP 29 MARTIE TAUR

Stai bine cu moralul, cu toate că circumstanţele actuale nu sunt cele mai bune. Îndeletniceşte-te în această dimineaţă cu activităţi care-ţi cultivă această dispoziţie bună şi de pe urma cărora poţi profita mai încolo, când se mai aşază lucrurile. În plus, cândva după orele prânzului, unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului s-ar putea întâlni cu unele oportunităţi financiare (extra)profesionale. Bugetului tău nu i-ar cădea greu nişte suplimente, mai ales în aceste vremuri de răstrişte pentru noi toţi.

HOROSCOP 29 MARTIE GEMENI

Nu se poate spune că eşti într-o dispoziţie de milioane, dar nici că ai motive să fii supărat(ă). Ca toată lumea, ai motivele tale de îngrijorare şi de a cădea pe gânduri din când în când, dar ca ieri, ţine doar de tine să îţi menţii controlul asupra lor. Starea ta de spirit se îmbunătăţeşte însă dup-amiază când găseşti mijloace prin care să îţi umpli timpul într-un fel care simţi că îţi aduce beneficii reale.

HOROSCOP 29 MARTIE RAC

Şi tu te numeri printre nativii(ele) semnelor cărora le-ar prinde bine să se vadă cu prietenii ori să iasă cu partenerul. Dar în loc să vă supuneţi la riscuri, mai bine staţi acasă şi comunicaţi prin alte mijloace. Gândiţi-vă de exemplu ce veţi face după ce se mai liniştesc lucrurile şi profită de timpul liber avut la dispoziţie cu cel drag pentru a vă creiona planuri pe termen lung. Spre seară însă, eşti uşor nostalgic(ă).

HOROSCOP 29 MARTIE LEU

Te trezeşti în această dimineaţă cu chef de muncă, iar dacă nu ai reuşit să duci la îndeplinire ieri tot ceea ce ţi-ai propus, ai şansa astăzi de a finaliza sarcinile începute atunci. În a doua parte a zilei, fă-ţi timp pentru prieteni şi partener, dar într-o manieră care respectă regulile de siguranţă transmise de specialişti pentru această perioadă. Exploraţi metode de a rămâne cu succes în legătură unii cu ceilalţi în această perioadă complicată.

HOROSCOP 29 MARTIE FECIOARĂ

Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pentru prima jumătate a acestei zile, introdu în program jocuri educative şi un timp dedicat hobby-urilor care te aduc mai aproape de partener şi de copii. În felul acesta, petreceţi timp împreună şi aflaţi mai multe unul despre celălalt. Spre seară, n-ar fi rău totuşi să te ocupi de unele sarcini de care nu ai avut timp în această săptămână. Astfel începi ziua de luni cu o agendă redusă.

HOROSCOP 29 MARTIE BALANŢĂ

S-ar putea ca prima parte a aceste zile să nu fie una în care jubilezi. Eşti mai degrabă retras(ă) şi nu îţi doreşti ceva mai mult decât să te bucuri de timp pentru tine şi cei dragi în confortul propriei case. Spre dup-amiază însă, se schimbă dispoziţia ta şi ţi-ar cădea foarte bine să te dedai la unele distracţii care nu te supun niciunui risc în această perioadă. Pune de o mică petrecere cu rudele.

HOROSCOP 29 MARTIE SCORPION

Dimineaţa acestei zile îţi oferă răgazul unor discuţii în tihnă şi relaxate cu partenerul de viaţă, atât pe tema unor subiecte importante de pe agenda voastră actuală, cât şi în legătură cu ceea ce se mai întâmplă în lume în această perioadă. Cât priveşte climatul astral de dup-amiază, astrele recomandă să-ţi faci timp pentru părinţi. Nu este cel mai indicat să îi vizitezi acum, dar ai putea să îi suni şi să le povesteşti noutăţile.

HOROSCOP 29 MARTIE SĂGETĂTOR

S-ar putea să te numeri în această primă parte a zilei printre norocoşii(oasele) care reuşesc să facă bani de pe urma unor activităţi pe care le întreprind în afara serviciului. Este drept că dispui astfeld e mai puţin timp pentru tine şi apropiaţi, dar în definitiv va merita pe termen lung. Pe seară ţi se poate face dor de socializat, dar gândeşte-te la metode să te bucuri de viaţa socială fără să ieşi din casă.

HOROSCOP 29 MARTIE CAPRICORN

Eşti destul de tonic(ă) în această dimineaţă, prilej numai bun să te bucuri de activităţi spontane cu cei dragi ai tăi, dar mai ales cu partenerul şi copiii. Sau poate că îţi faci ţie cadou mai mult timp pentru a te bucura de pasiunile tale. Spre seară totuşi, simţi că se aşterne o oarecare oboseală, adunată peste săptămână, dar ignorată până în a doua parte a zilei. Nu te simţi vinovat(ă) că te relaxezi niţel.

HOROSCOP 29 MARTIE VĂRSĂTOR

Prima parte a acestei zile te găseşte destul de moleşit(ă). Este poate de la oboseala adunată de peste săptămână ori din cauza faptului că ţi-ai fi dorit să faci acum să faci altceva în loc să stai în casă. Spre dup-amiază ţi se schimbă în bine starea de spirit şi îţi vin idei de a-ţi petrece timpul liber, alături de cei dragi sau singur(ă). Cu siguranţă există activităţi de care acum ai avea timp suficient.

HOROSCOP 29 MARTIE PEŞTI

Şi tu te afli printre nativii(ele) semnelor care şi-ar dori să se bucure de vremea de afară la o terasă în compania prietenilor în această primă parte a zilei. Dar caută mai bine să te îndeletniceşti cu treburi pe acasă şi să nu te expui riscurilor. Dacă eşti deschis(ă), vei găsi alte mijloace prin care să îţi trăieşti viaţa socială. La lăsarea serii, s-ar putea să te întâlneşti iar cu unele regrete sau nemulţumiri sezoniere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici