HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2020: Zodiile de Foc vor avea o zi de invidiat. Nativii care nu sunt chiar în cea mai bună formă

HOROSCOP 8 FEBRUARIE. Luna intră azi în Leu şi aderă, în prima parte a zilei, la un aspect armonios de trigon cu Venus, proaspăt intrată în Berbec, indiciu că zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) se bucură de multă energie şi de o stare de spirit de invidiat.

9913 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2020: Zodiile de Foc vor avea o zi de invidiat. Nativii care nu sunt chiar în cea mai bună formă

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2020

Spre seară, tot ea trasează o configuraţie tensionată de careu cu Uranus din Taur, ceea ce înseamnă că semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) nu sunt chiar în cea mai bună formă.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE BERBEC

Eşti într-o formă de zile mari încă de la primele ore ale acestei zile. Zici că nu a trecut peste tine o săptămână destul de grea, cu provocări care altfel te-ar fi încovoiat destul de mult şi ţi-ar fi tăiat din pofta de viaţă. Există însă riscul să fii cam prea indulgent(ă) cu tine însuţi(ăţi), ajungând să te dedai unor cheltuieli mari care riscă să îţi pună în pericol bugetul pentru acest sfârşit de săptămână.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE TAUR

Nu stai deloc rău cu energia, deşi nu se poate spune că eşti pregătit(ă) pentru un weekend prea aglomerat din punctul de vedere al angajamentelor sociale. Cu toate acestea, îţi face bine - şi eşti conştient(ă) de acest lucru - să petreci timp cu familia. Ia totuşi în considerare faptul că pot apărea situaţii în care riscaţi să vă ciondăniţi destul de tare. Asta se întâmplă atunci când se ajunge la subiecte sensibile de discuţie între voi.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE GEMENI

Se simte că ai trecut printr-o săptămână destul de solicitantă şi că ai nevoie să te detensionezi în compania prietenilor, la un pahar de ceva sau luând masa în oraş. S-ar putea însă ca presiunea resimţită în ultimele zile să îşi fi pus amprenta asupra ta, ceea ce riscă să conducă la situaţii în care te lezezi uşor sau iei în nume de rău lucruri care altfel ai fi înţeles că nu sunt cu intenţie.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE RAC

Dacă lucrezi astăzi sau te gândeşti să dai o fugă la serviciu, s-ar putea să nu îţi pară chiar atât de rău că tu munceşti atunci când alţii se bucură din plin de weekend. Prezenţta ta la birou te face eligibil(ă) pentru o sumă în plus la salariu sau faci progrese în vederea finalizării unui proiect care îţi va aduce un procent în plus la leafă cât de curând. Apar însă şi cheltuieli cu prietenii.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE LEU

Te numeri astăzi printre nativii(ele) zodiilor care se bucură de bună dispoziţie şi de o stare tonică. S-ar putea totuşi ca forma în care eşti să nu reziste dacă eşti chemat(ă) de acasă la muncă de urgenţă sau dacă întâlneşti o persoană care încearcă să te facă să te simţi prost în vreun fel sau altul. Nu suporţi ca în zile bune ca acestea să îţi răpească altcineva lumina reflectoarelor şi să te dea deoparte.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE FECIOARĂ

Bateriile tale sunt pe cote de avarie astăzi, dar reuşeşti să te menţii într-o stare de echilibru mai toată ziua. Există însă posibilitatea să nu finalizezi ziua într-o notă pozitivă. Aşadar, dacă ai unele angajamente sociale în această seară, s-ar putea să nu juci tu rolul de sufletul petrecerii. Dar ajută totuşi mult faptul că eşti înconjurat(ă) de oameni veseli, care nu te lasă pradă gândurilor negative la care eşti predispus(ă) pe parcursul acestei seri.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE BALANŢĂ

Eşti comunicativ(ă) şi sociabil(ă) în prima parte a acestei zile, semn că fie nu te-a afectat prea puternic volumul de muncă din zilele trecute, fie reuşeşti să tragi de tine şi să te bucuri aşa cum se cuvine de zilele libere pe care le ai la dispoziţie. S-ar putea însă ca, spre seară, să te întristeze destul de tare faptul că unii prieteni se sustrag unor planuri făcute de mult. Sau care te-au costat mult.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE SCORPION

Eşti pe o curbă ascendentă în plan profesional şi te poziţionezi treptat din ce în ce mai aproape de unele realizări extrem de importante pe acest plan, mai ales din punct de vedere financiar. Aşadar, este de înţeles dacă ţi-ai luat de lucru şi acasă ori mergi la serviciu şi astăzi, cu toate că programul nu ţi-o cere. S-ar putea însă ca familia să nu fie de acord cu planurile tale şi să apară reproşuri.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Astrele te înzestează astăzi cu multă energie şi cu dorinţa de a evada din oraş într-o locaţie departe de jungla urbană sau undeva mai special. S-ar putea totuşi să fii chemat(ă) de urgenţă la serviciu sau să trebuiască să stai pe lângă casă din pricina unor probleme apărute din senin în gospodărie. În consecinţă, ar fi indicat ca excursia să vizeze o destinaţie mai aproape de casă pentru a putea pleca dacă situaţia o cere.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE CAPRICORN

S-ar părea că astăzi îţi doreşti timp pentru tine şi cei dragi, fără prea mare agitaţie în jur. Îţi imaginezi ziua ca fiind una în care vă bucuraţi în tihnă de momente de calitate împreună, dar s-ar putea ca astrele să aibă alte planuri cu voi. Au rămas de peste săptămână anumite lucruri nediscute, care ar putea fi puse pe tapet în cursul zilei de astăzi, vrei-nu vrei. Caută să nu se ajungă la ceartă.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Eşti într-o formă bună încă de dimineaţă. Se vede că ai aşteptat cu sufletul la gură weekend-ul şi că vrei să profiţi la maximum de aceste zile libere. Aşadar, nici nu este de mirare dacă nu îţi stă mintea la treburi gospodăreşti sau chestiuni de familie care trebuie rezolvate cât de repede. Partenerul are grijă totuşi să îţi aducă aminte de ele şi s-ar putea să o facă prin intermediul unor critici destul de usturătoare.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE PEŞTI

Faptul că nu ai program astăzi la serviciu îţi permite să te ocupi de unele activităţi extraprofesionale sau de unele mici comisioane aducătoare de profituri suficient de mari încât să facă diferenţa la bugetul dedicat pentru acest sfârşit de săptămână. S-ar putea, pe de altă parte, să te laşi dus(ă) de val ori de nas de către cei dragi la cumpărături şi să strici mai mult decât ar fi cazul pe unele lucruri nenecesare acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici