HOROSCOP 9 MARTIE 2020: Săptămâna începe cu un eveniment astral semnificativ pentru zodiile Mutabile

Săptămâna se deschide cu o Lună Plină în Fecioară, eveniment astral care responsabilizează zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) încă de luni.

10129 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 MARTIE 2020: Săptămâna începe cu un eveniment astral semnificativ pentru zodiile Mutabile

HOROSCOP 9 MARTIE 2020

Dar în acelaşi timp, le face mai critice cu ele însele şi cu cei din jur.

HOROSCOP 9 MARTIE BERBEC

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, cel puţin în prima parte a acestei săptămâni, ar fi de dorit să faci o prioritate din bunăstarea ta la nivel general. În cazul în care te confrunţi cu unele neplăceri la nivel medical, încearcă să vezi dacă nu cumva ai tendinţa să somatizezi temeri sau frustrări. Poate nu ar strica să faci o serie de teste dacă acest fenomen astral te surprinde într-o formă nu prea bună. Per ansamblu însă, ar putea fi suficient dacă-ţi ajustezi puţin stilul de viaţă.

HOROSCOP 9 MARTIE TAUR

În cazul tău, Luna Plină cade în casa iubirii, a copiilor şi a lucrurilor care îţi aduc satisfacţie personală. Acest eveniment cosmic sugerează faptul că ai fost preocupat(ă) destul de mult în ultima perioadă de planurile tale de viitor ori de proiectele derulate pentru sau în asociere cu alte persoane. Acum a venit timpul să te concentrezi mai mult pe propria persoană, pe ceea ce te face pe tine fericit(ă) şi împlinită, pe lucrurile mici care te bucură şi nu în ultimul rând, pe cei dragi ai tăi. În cazul-n care ai încercat să-ţi extinzi familia, poţi primi veşti bune.

HOROSCOP 9 MARTIE GEMENI

Cu Luna Plină în casa familiei, se deduce că ascensiunea profesională a fost o prioritate pentru tine în ultima perioadă. Aşa se face că te-ai concentrat mai puţin pe familie sau treburile gospodăreşti. Acest eveniment astral are menirea de a-ţi întoarce atenţia către acest din urmă domeniu de viaţă, cu atât mai mult dacă s-a cristalizat o concurenţă între cele două în ultima vreme. În caz contrar, s-ar putea ca cel puţin la începutul acestei săptămâni să nu realizezi mare lucru în plan profesional. Motivul este acela că s-au adunat prea multe lucruri de care trebuie să vezi acasă neapărat.

HOROSCOP 9 MARTIE RAC

În ultimele două săptămâni ai fost destul de neliniştit(ă), negăsindu-ţi mai deloc astâmpărul. Ai simţit poate că ai vrea mai mult de la viaţă şi că mai sunt multe lucruri şi experienţe pe care nu le-ai explorat. Luna Plină te trage însă înapoi în cotidian, ceea ce nu este deloc un lucru rău dacă ţi-ai cam neglijat agenda de activităţi cum ar fi comisionele, întâlnirile de ordin profesional sau drumurile în acest sens. Dar cum acest eveniment astral este unul convulsiv din punct de vedere energetic, recomandarea ar fi aceea să nu semnezi contracte sau să derulezi negocieri importante acum.

HOROSCOP 9 MARTIE LEU

Este posibil ca, în ultima perioadă, să fi experimentat o situaţie financiară fluctuantă. În primă fază, ai putea crede că nu ţi se datorează acest lucru, dar undeva în interior, ştii şi tu că ai putea fi controlat unele plăţi sau pagube dacă ai fi fost mai atent(ă) cu bugetul tău. Cu toate că acest sector este marcat de multă instabilitate acum, apar şi oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat până acum. Trebuie doar să nu pierzi controlul, căci altfel ar putea trece pe lângă tine de zici să n-au existat.

HOROSCOP 9 MARTIE FECIOARĂ

Dorinţele şi nevoile celorlalţi au fost în fruntea listei tale de priorităţii în ultima vreme, ceea ce înseamnă că ţie nu ţi-a mai rămas prea mult din lumina reflectoarelor. Luna Plină de astăzi semnalează faptul că a venit timpul să schimbi placa. Promovează-te, ieşi în faţă, exprimă-te liber, dar ai mare grijă să nu îţi faci publicitate negativă. Există posibilitatea ca, din dorinţa de a atrage atenţia, să te pui în nişte ipostaze care nu vor genera câştiguri pe termen lung pentru tine. Ba dimpotrivă, pot risca să conducă la probleme destul de serioase de receptivitate în anumite medii sociale.

HOROSCOP 9 MARTIE BALANŢĂ

Luna Plină de astăzi te înştiinţează de faptul că ai ajuns la apogeul unei perioade în care te-ai extenuat destul de tare. Pe fondul acesta de oboseală, tonusul tău mental nu mai este acelaşi şi eşti mai predispus(ă) la stări de melancolie. Aşadar, dacă te curprind temeri nefondate sau te frustrează lucruri pe care nu ai cum să le schimbi, ia în calcul ipoteză că poate aşa încearcă organismul să-ţi transmită faptul că ar fi cazul să iei o pauză cât de curând. Vestea bună este că îţi auzi mai uşor vocea interioară şi îţi asculţi mai des primul instinct.

HOROSCOP 9 MARTIE SCORPION

Luna Plină de azi atenţionează că te-ai dedicat în ultima vreme hobby-urilor, persoanei iubite şi copiilor, dar mai sunt multe alte ipostaze ale tale pe care trebuie să le explorezi şi să le fructifici. Pe de-o parte, ar fi de dorit să nu uiţi de planurile tale. Este posibil să le fi lăsat deoparte o perioadă, dar ai grijă ca această pauză să nu se transforme într-un veritabil abandon. Caută persoane care te-ar putea sfătui sau ajuta material să le transformi în realitate. Nu trebuie decât să îţi regăseşti entuziasmul în privinţa lor pentru a-i convinge pe alţii de reuşită.

HOROSCOP 9 MARTIE SĂGETĂTOR

În astrograma ta solară, Luna Plină ocupă casa carierei din horoscopul tău general, semn că ar trebui să faci din ascensiunea ta profesională centrul tău de interes în următoarea perioadă. În ultima vreme, ai pus lucrurile într-o relativă ordine acasă şi-n raport cu cei dragi, iar acest lucru îţi permite să şomezi puţin pe acest plan pentru a te dedica progresului în viaţa de carieră. Este drept că cei dragi ar putea avea dificultăţi în a înţelege de ce faci ore suplimentare sau îţi iei de lucru şi acasă. Dar caută să nu te deturneze nimeni de la planurile tale.

HOROSCOP 9 MARTIE CAPRICORN

Ultima perioadă ţi-a lăsat impresia că te-ai cam pierdut în iureşul fiecărei zile şi că a trecut prea multă vreme de când ai făcut ceva pentru sufletul tău. Indiferent dacă hrana pentru spirit înseamnă la tine să mergi la ateliere de dezvoltare personală, să pleci într-un pelerinaj sau o excursie, cert este că Luna Plină încurajează astfel de planuri. Dacă programul nu îţi permite să introduci astfel de activităţi în agenda primei părţi a săptămânii, poate reuşeşti să pui ceva de acest gen la punct pentru weekend-ul acesta sau cel de săptămâna viitoare. Ai nevoie să ieşi din jungla urbană.

HOROSCOP 9 MARTIE VĂRSĂTOR

În cazul tău, se anunţă o perioadă, dar mai ales un interval de câteva zile, extrem de solicitant din punct de vedere financiar, dar şi în raport cu ceilalţi. Pe de-o parte, ai putea fi nevoit(ă) să restitui un împrumut înainte de termen ori să apelezi la un ajutor financiar. Dacă eşti implicat(ă) într-un litigiu care are o componentă financiară, află că lupta din aceste zile nu va fi deloc uşoară. Iar în cazul în care încerci să te pui de acord cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri în ce să investiţi resursele comune, nu-ţi va fi uşor.

HOROSCOP 9 MARTIE PEŞTI

În horoscopul tău general, Luna Plină de azi ocupă casa parteneriatelor, dar şi a competitivităţii. Cum nu îţi vine greu să laşi de la tine pentru binele comun, misiunea acestui eveniment astral nu va fi una prea grea pentru tine. Mai greu îţi va fi totuşi să gestionezi criticile care vin din direcţia partenerului de viaţă şi/ sau afaceri. Cu siguranţă îţi dai seama că nu sunt rău intenţionate, ba dimpotrivă, dar felul în care le formulează le face greu de digerat pentru tine. Din partea concurenţei, aşteaptă-te la dovezi de profesionalism care vor ridica mult ştacheta în următoarea perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici