Hotărârea Senatului în cazul Voicu, publicată în Monitorul Oficial

Hotărârea Senatului de încuviinţare a cererii transmise de Ministerul Justiţiei ca urmare a solicitării DNA de arestare preventivă a lui Cătălin Voicu a fost publicată în Monitorul Oficial, miercuri seară.

33 afișări
Imaginea articolului Hotărârea Senatului în cazul Voicu, publicată în Monitorul Oficial

Hotărârea Senatului în cazul Voicu, publicată în Monitorul Oficial (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Ministerul Justiţiei a comunicat, miercuri seară, procurorului general Laura Codruţa Kovesi, Hotărârea Senatului nr.5/2010 privind cererea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie, de încuviinţare a arestării preventive a senatorului Cătălin Voicu.

Hotărârea a fost transmisă Ministerului Justiţiei de către preşedintele Senatului.

Potrivit procedurii, hotărârea Senatului într-un asemenea caz, se semnează de preşedintele Senatului, se comunică neîntârziat Ministerului Justiţiei şi se trimite spre publicare în Monitorul Oficial, urmând să devină activă după apariţia în MO.

Plenul Senatului a aprobat, miercuri, solicitarea de încuviinţare a arestării preventive a senatorului Cătălin Voicu, înregistrându-se doar un vot peste minimum necesar.

Şedinţa plenului Senatului în care s-a discutat cererea de încuviinţare a arestării preventive a senatorului Cătălin Voicu s-a desfăşurat în absenţa acestuia.

Senatorul Cătălin Voicu este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde este monitorizat şi primeşte tratament, a declarat purtătorul de cuvânt, Bogdan Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici