Huidu nu avea interdicţie să şofeze. Realizatorul avea o scrisoare medicală în care i se recomanda să-şi reia toate activităţile anterioare accidentului de schi

Şerban Huidu nu avea vreo interdicţie de a conduce de la medicii care l-au tratat în urma accidentului de schi de iarna trecută, susţine avocatul său, Ion Mînjină, care afirmă chiar că Huidu este în posesia unei scrisori medicale prin care i se recomandă să-şi reia toate activităţile anterioare.

4190 afișări
Imaginea articolului Huidu nu avea interdicţie să şofeze. Realizatorul avea o scrisoare medicală în care i se recomanda să-şi reia toate activităţile anterioare accidentului de schi

Huidu nu avea interdicţie să şofeze. Realizatorul avea o scrisoare medicală în care i se recomanda să-şi reia toate activităţile anterioare accidentului de schi

"Nu există niciun fel de interdicţie de a conduce pentru domnul Huidu. Vă garantez acest lucru", a declarat avocatul Mînjină, miercuri, pentru MEDIAFAX.

Avocatul a precizat chiar că Şerban Huidu "este în posesia unei scrisori medicale" prin care, după accidentul de schi de iarna trecută din Austria, la finalul tratamentului şi perioadei de supraveghere, i se recomandă să-şi reia toate activităţile anterioare, "implicit pe aceea de a conduce".

"Nu vă pot spune dacă documentul este eliberat de medicii de la clinica de la Viena sau de echipa medicală română care l-a supravegheat la revenirea în ţară. Nu am văzut încă personal acest document, doar mi s-a spus că el există. Oricum noi îl vom depune la dosarul cauzei", a declarat Mînjină.

Acesta a ţinut să dezmintă mai multe informaţii vehiculate recent în media. Astfel, avocatul a precizat că, din câte a vorbit cu Şerban Huidu, "nici vorbă" ca atenţia să-i fi fost distrasă de copiii aflaţi pe bancheta din spate a maşinii.

Despre frecvenţa cu care Huidu conducea după accidentul de la schi avocatul a preferat să nu vorbească, nefiind informat în legătură cu acest aspect, şi el intens dezbătut de presa ultimelor zile.

"Clientul meu şi familia sa sunt bine din punct de vedere medical. Sigur, emoţinal, domnul Huidu este foarte afectat", a spus avocatul.

Potrivit acestuia, una dintre familiile celor trei victime ale accidentului provocat de vedeta de televiziune a primit deja un ajutor financiar din partea familiei Huidu, celelalte refuzând orice discuţie până la încheierea ceremoniilor de înmormântare. "Suntem alături de domniile lor şi îi vom ajuta cum vom putea", a mai spus avocatul Mînjină.

Şerban Huidu, implicat, duminică, într-un accident rutier în care şi-au pierdut viaţa trei persoane, s-a retras la ţară, împreună cu un psiholog, potrivit ediţiei de marţi seară a jurnalului de ştiri "Focus" de la Prima TV.

După ce, luni seară, Prima TV a transmis un mesaj trimis de Şerban Huidu, în care realizatorul TV spunea că regretă enorm cele întâmplate şi că va ajuta cât poate familiile victimelor, în ediţia de marţi seară a jurnalului de ştiri "Focus", postul de televiziune a transmis telespectatorilor că Şerban Huidu s-a retras la ţară, împreună cu un psiholog.

"Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi... Am contactat familiile lor. Le vom ajuta cât putem. Din păcate, nu pot aduce înapoi ce au pierdut...", spunea Şerban Huidu în mesajul său.

După ce a fost contactat de familia lui Şerban Huidu, luni seară, la morga spitalului judeţean Braşov a ajuns şi vărul Magdei Drăghici, femeia care a decedat în accidentul de duminică. "Nu consider nici că este o personalitate, nici că trebuie să i se facă dreptate, nici că trebuie luat în braţe de poliţie", a spus vărul Magdei Drăghici, citat de Prima TV, precizând că Şerban Huidu şi toţi cei care fac ca el ar trebui să primească "cele mai mari pedepse".

Parchetul Judecătoriei Braşov a început, marţi, urmărirea penală faţă de realizatorul Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a trei persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici