Hunedoara: Şapte răniţi într-un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism

Şapte persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut, miercuri, pe un drum dintre Deva şi Hunedoara, în eveniment fiind implicat un microbuz de pasageri şi un autoturism.

11 afișări
Imaginea articolului Hunedoara: Şapte răniţi într-un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism

Hunedoara: Şapte răniţi într-un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, Bogdan Niţu, accidentul s-a produs pe un drum care leagă localităţile Deva şi Hunedoara.

Din primele verificări reiese că accidentul s-a produs din cauză că şoferul microbuzului care ieşea de pe un drum secundar nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe un drum cu prioritate.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe partea carosabilă, iar şapte persoane au fost transportate la spital, a spus Niţu.

Potrivit acestuia, un pasager din autoturism a fost rănit mai grav, la picioare, iar restul persoanelor - pasageri ai microbuzului - au leziuni uşoare.

Niţu a spus că din declaraţiile şoferului microbuzului a reieşit că în acesta erau nouă persoane, dar unele nu au fost transportate la spital, fiind preluate de alte maşini şi duse la destinaţie, la Deva.

El a spus că se fac cercetări la faţa locului, astfel că traficul este blocat şi dirijat pe rute ocolitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici