Ialomiţa: Dubă de Poliţie, implicată într-un accident rutier. Trei morţi şi patru răniţi

Trei persoane au murit, iar patru bărbaţi, între care trei poliţişti de la IPJ Iaşi, au fost răniţi, după ce un autoturism Opel a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o dubă de Poliţie, pe DN 2 Bucureşti - Urziceni, în judeţul Ialomiţa, printre morţi fiind şi un copil în vârstă de o lună.

1499 afișări
Imaginea articolului Ialomiţa: Dubă de Poliţie, implicată într-un accident rutier. Trei morţi şi patru răniţi

Ialomiţa: Dubă de Poliţie, implicată într-un accident rutier. Trei morţi şi patru răniţi (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, din primele cercetări a reieşit că un autoturism Opel care se deplasa dinspre Capitală spre Urziceni, pe DN 2, a intrat pe contrasens, între localităţile ialomiţene Coşereni şi Moviliţa, într-o dubă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi care se îndrepta spre Bucureşti, cel mai probabil din cauză că şoferul autoturismului nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu zăpadă îngheţată.

În urma accidentului, un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 37 de ani, şi un bebeluş de o lună, aflaţi în Opel, au murit, iar şoferul acestui autoturism, un tânăr de 23 de ani, şi trei poliţişti de la IPJ Iaşi, aflaţi în duba Poliţiei, au fost răniţi.

Cei patru răniţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Urziceni, medicii stabilind că şoferul Opelului şi unul dintre poliţişti vor rămâne, în noaptea de luni spre marţi, la această unitate medicală pentru investigaţii medicale amănunţite.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier pe DN 2 Bucureşti - Urziceni, între Coşereni şi Moviliţa, blocat timp de o oră din cauza accidentului, a fost reluat.

Pe numele şoferului autoturismului Opel a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici