Iaşi, în sărbătoare. Sute de brazi în ghivece, ornaţi şi amplasaţi de sărbători în tot oraşul

  • Primăria Iaşi a anunţat începerea lucrărilor de amenajare pentru sărbătorile de iarnă.
  • 700 de brazi în ghivece şi 14 brazi mari vor fi amplasaţi în tot oraşul.
1117 afișări
Imaginea articolului Iaşi, în sărbătoare. Sute de brazi în ghivece, ornaţi şi amplasaţi de sărbători în tot oraşul

Iaşi, în sărbătoare. Sute de brazi în ghivece, ornaţi şi amplasaţi de sărbători în tot oraşul

Potrivit primăriei, aprinderea iluminatului de sărbători va avea loc, ca de obicei, de Ziua Naţională, pe 1 decembrie, pe pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt.

Pentru această iarnă au fost cumpăraţi circa 700 de brazi în ghivece, care vor fi ornaţi şi amplasaţi în toate zonele oraşului. De asemenea, 14 brazi mari vor fi decoraţi şi montaţi pe pietonalul Ştefan cel Mare, Piaţa Unirii, Parcul Copou, Parcul Expoziţiei, Păcurari (Mimoza), Tătăraşi (Oancea), CUG (Rond vechi), Nicolina (Esplanada I), Alexandru cel Bun (Piaţa Voievozilor) şi în alte puncte de atracţie. În premieră, acestora li se vor adăuga 100 de brazi, confecţionaţi din lemn, care vor fi împodobiţi cu cetină şi ornaţi cu ghirlande luminoase.

Punctele principale de atracţie vor rămâne pietonalul Ştefan cel Mare şi Sfânt, unde vor fi montate şi două tuneluri din cetină cu instalaţii luminoase, şi Piaţa Unirii, deasupra căreia este deja montată o plasă luminoasă. Amenajări specifice vor fi făcute şi în principalele ronduri (Podu Roş, Podul de Piatră, Fundaţie etc.).

A început şi montarea figurinelor şi instalaţiilor electrice de iluminat festiv de-a lungul principalelor artere din zona centrală.

Reprezentanţii primăiei anunţă că o decizie privind organizarea Târgului de Crăciun în condiţii de siguranţă sanitară va fi luată şi anunţată în perioada următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
iluminat,
sărbători,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici