Iaşi: Un avocat a spart cu un târnăcop geamurile unei firme de pompe funebre

Un avocat ieşean a spart, sâmbătă, cu un târnăcop geamurile unei firme de pompe funebre, primele cercetări indicând că bărbatul încearcă să-i determine pe reprezentanţii societăţii respective să se mute de pe terenul care aparţine socrului său.

298 afișări
Imaginea articolului Iaşi: Un avocat a spart cu un târnăcop geamurile unei firme de pompe funebre

Iaşi: Un avocat a spart cu un târnăcop geamurile unei firme de pompe funebre (Imagine: Shutterstock)

Avocatul Călin Leonard a venit, sâmbătă dimineaţă, la sediul firmei de pompe funebre, situată pe strada Eternitatea din Iaşi, şi a spart geamurile societăţii cu un târnăcop.

Reprezentanţii firmei respective se aflau în acel moment într-un bar din apropierea imobilului.

Aceştia susţin că nu este pentru prima dată când bărbatul recurge la astfel de gesturi.

Poliţiştii au sosit imediat la faţa locului, avocatul fiind dus la Secţia 4, pentru audieri.

"Bărbatul este cercetat pentru distrugere", a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Iaşi.

Primele cercetări ale poliţiştilor indică faptul că avocatul încearcă să-i determine pe reprezentanţii firmei de pompe funebre să îşi mute activitatea din spaţiul respectiv, afacerea funcţionând pe terenul socrului său.

Unul dintre administratorii firmei de pompe funebre a afirmat că avocatul i-a spus că vrea să intre cât mai repede în posesia terenului.

Contractul de închiriere pentru spaţiul respectiv expiră peste câţiva ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici