Icre negre şi zeci de kilograme de peşte, confiscate de la doi bărbaţi din Tulcea

28 de kilograme icre de crap, 4,3 kilograme de icre negre şi zeci de kilograme de peşte din diferite specii, precum şi 6 plase de pescuit de tip monofilament, au fost confiscate de poliţiştii din Tulcea în urma unor percheziţii. Valoarea bunurilor confiscate este de peste 100.000 de lei.

210 afișări
Imaginea articolului Icre negre şi zeci de kilograme de peşte, confiscate de la doi bărbaţi din Tulcea

Icre negre şi zeci de kilograme de peşte, confiscate de la doi bărbaţi din Tulcea

Percheziţiile din judeţul Tulcea au vizat infracţiuni la regimul piscicol.

Astfel, poliţiştii Biroului Judeţean Poliţie Transporturi Tulcea, din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, au făcut două percheziţii, la domiciliile a două persoane, în vârstă de 42, respectiv 43 de ani, din judeţul Tulcea, bănuite de comiterea de infracţiuni prevăzute de legislaţia specială, privind regimul de pescuit şi acvacultură.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au confiscat 28 de kilograme icre de crap, 4,3 kilograme de icre negre, 30 kilograme de peşte specia sturion, 50 kilograme de peşte specia crap, 22 kilograme de peşte specia şalau, precum şi 6 plase de pescuit de tip monofilament.

Totodată, în urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate pentru continuarea cercetărilor, patru motoare de ambarcaţiune outboard, pentru care cei doi nu aveau documente de provenienţă.

Valoarea totală a bunurilor ridicate este de aproximativ 100.000 lei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Tulcea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
icre negre,
peşte,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici