Igaş: Este analizată o reorganizare a MAI, probabil că vor fi oameni care vor pleca acasă

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Timişoara, că se analizează o "reorganizare" a ministerului şi "probabil că vor fi oameni care vor pleca acasă", însă nu a dorit să precizeze un număr al celor care urmează să fie disponibilizaţi.

39 afișări
Imaginea articolului Igaş: Este analizată o reorganizare a MAI, probabil că vor fi oameni care vor pleca acasă

Igaş: Este analizată o reorganizare a MAI, probabil că vor fi oameni care vor pleca acasă (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat dacă la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor vor fi disponibilizări, Igaş a răspuns: "Suntem în analiză în ceea ce priveşte reorganizarea ministerului, sunt etape începute din perioada ministrului Blaga pe care le vom duce mai departe. Vor fi realocări, dacă vă convine. Probabil că vor fi oameni care vor pleca acasă, dar nu în zone în care avem nevoie de angajaţi", a afirmat Igaş.

Întrebat care vor fi criteriile pentru disponibilizări, ministrul Administraţiei şi Internelor a spus: "Le vom discuta la momentul potrivit, atunci când toate aceste decizii vor fi luate de sus până jos".

El nu a dorit să precizeze un număr de persoane care vor fi disponibilizate, susţinând doar că există o evaluare în acest sens, însă, după ce se va lua o decizie, acest număr va fi comunicat, pentru a nu fi creată "o panică nejustificată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici