Ilfov: Percheziţii în Sinteşti, la persoane suspectate de furturi din locuinţe şi tâlhării

Poliţiştii ilfoveni au făcut, marţi dimineaţă, şase percheziţii în localitatea Sinteşti, la persoane suspectate de tâlhării şi furturi din imobile aflate în construcţie, din comuna Vidra şi satele învecinate.

313 afișări
Imaginea articolului Ilfov: Percheziţii în Sinteşti, la persoane suspectate de furturi din locuinţe şi tâlhării

Ilfov: Percheziţii în Sinteşti, la persoane suspectate de furturi din locuinţe şi tâlhării (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Arhiva Mediafax Foto)

Percheziţiile au fost făcute de poliţiştii din Popeşti-Leordeni şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Conetu, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Ilfov.

Şase bărbaţi, cu vârste între 18 şi 30 de ani, au fost duşi la sediul Poliţiei Popeşti-Leordeni pentru audieri, anchetatorii urmând să stabilească ce măsuri preventive vor fi luate în cazul acestora.

Aceştia sunt suspectaţi că, de la începutul acestui an, au spart mai multe imobile aflate în construcţie, din comuna Vidra şi din satele învecinate, de unde au furat unelte electrice, materiale folosite în contrucţii şi alte bunuri, pentru însuşirea cărora au folosit de multe ori violenţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici