Ilie Cornel Şerban, noul şef al DGIPI

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica, a anunţat, duminică, numirea lui Ilie Cornel Şerban la conducerea Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI), acesta asigurând, până în prezent, cu titlu interimar, şefia Diecţiei.

146 afișări
Imaginea articolului Ilie Cornel Şerban, noul şef al DGIPI

Dan Nica, ministrul Administraţiei şi Internelor (Imagine: Mediafax Foto)

Comisarul şef Ilie Cornel Şerban a asigurat, din 15 februarie, interimatul la conducerea Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă. Înainte de a fi desemnat interimar la şefia DGIPI, comisarul şef Ilie Cornel Şerban a coordonat activitatea Direcţiei.

În 9 ianuarie, Gabriel Oprea, care ocupa atunci funcţia de ministrul al Internelor, anunţa că procurorul Marcel Sâmpetru şi chestorul de poliţie Eugen Corciu au fost eliberaţi din funcţiile de adjuncţi ai şefului Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă din MAI, pentru una din aceste funcţii fiind împuternicit comisarul şef de poliţie Ilie Cornel Şerban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici