IMAGINI cu puternic impact emoţional, de la conflictul din parcarea unui club din Mamaia | VIDEO

Altercaţia dintre mai mulţi bărbaţi şi agenţii de pază ai unui club din Mamaia, în care un bărbat a tras focuri de armă în aer, iar un altul a fost rănit, după ce a fost lovit de maşina cu care cei implicaţi voiau să fugă, a fost filmată.

38008 afișări
Imaginea articolului IMAGINI cu puternic impact emoţional, de la conflictul din parcarea unui club din Mamaia | VIDEO

IMAGINI cu puternic impact emoţional: şocante de la conflictul din parcarea unui club din Mamaia

În imagini se vede cum unul dintre cei implicaţi în conflict îl loveşte pe altul, cu pumnul şi apoi cu piciorul, iar cel lovit cade la pământ.

Acelaşi bărbat atacă şi un alt participant la altercaţie.

Apoi, peste bărbatul pus la pământ trece maşina unuia dintre cei implicaţi.

Conflictul a avut loc vineri dimineaţă în parcarea unui club din Mamaia. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit un bărbat care acuza dureri şi prezenta o hemoragie.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că în faţa clubului ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul a fost lovit în zona feţei, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane au fugit. Bărbatul a fost transportat la spital.

De asemenea, poliţiştii au constatat că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniţie neletală.

Imediat au fost instituite filtre rutiere, iar după aproximativ o jumătate de oră de la incident a fost identificat şi oprit în trafic autoturismul căutat.

Potrivit IPJ Constanţa, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Taguri:
film,
conflict,
club

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici