Video Imaginile DEZASTRULUI, după viitura din Rucăr: Case distruse şi maşini avariate | VIDEO

Opt case au fost distruse şi mai multe maşini au fost avariate de viitura de vineri, din Rucăr, judeţul Argeş. O femeie de 50 de ani, rănită când casa i-a fost luată de viitură, a dusă la ambulanţă cu maşina viceprimarului, pentru că drumul era plin de aluviuni.

10148 afișări

Reprezentanţii ISU Argeş au transmis că în urma viiturii de vineri, în comuna Rucăr, zona Valea Stăneşti, opt case au fost distruse, două dintre ele în proporţie de 80 la sută, una în proporţie de 50 la sută şi alte cinci, 40 la sută.

Pe imaginile surprinse după dezastru se vede cum casele abia dacă mai stau în picioare, iar oamenii încearcă să salveze ce se mai poate salva din calea puhoaielor.

O femeie de 50 de ani, a cărei casă a fost luată de viitură, a fost dusă la ambulanţă cu maşina viceprimarului, deoarece DN 73 era blocat din cauza aluviunilor.

De asemenea, mai multe autoturisme au fost avariate, după ce aluviunile ajunse pe carosabil au măsurat aproape un metru.

În sprijinul populaţiei afectate şi a autorităţilor locale din judeţul Argeş, au interveni şi echipaje ale Poliţiei şi Jandarmeriei.

Mai multe gospodării din localitatea Rucăr, judeţul Argeş, au fost inundate, vineri, iar 10 persoane au fost evacuate, una dintre ele, surprinsă de viitură, având fractură deschisă. Drumul Naţional 73 este blocat din cauza aluviunilor.

Potrivit ISU Argeş, în urma codului portocaliu, s-a format o viitura care a inundat mai multe gospodării în localitatea Rucăr. DN 73 a fost blocat.

Taguri:
viitură,
rucăr,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici