Îmbolnăvire în masă a cailor de la Hipodromul din Ploieşti. Cursele au fost amânate

Conducerea Hipodromului din Ploieşti a decis să amâne un concurs programat pentru sâmbătă, după ce mai mulţi cai s-au îmbolnăvit. Dacă animalele vor putea reveni la antrenamente zilele următoare, concursul va avea loc săptămâna viitoare.

862 afișări
Imaginea articolului Îmbolnăvire în masă a cailor de la Hipodromul din Ploieşti. Cursele au fost amânate

Concurs amânat la Hipodromul din Ploieşti după ce caii s-au îmbolnăvit

Potrivit CSM Ploieşti, club sportiv aflat în subordinea primăriei, conducerea Complexului Hipodrom Ploieşti a luat decizia să amâne concursul programat pentru sâmbătă, 26 octombrie, după ce mai mulţi cai s-au îmbolnăvit.

„Susţinută şi de majoritatea proprietarilor şi a driverilor, măsura a fost luată în contextul în care mare parte din efectivul de cai de pe hipodrom prezintă semnele unei viroze, motiv pentru care antrenamentele nu s-au putut desfăşura la parametrii obişnuiţi, în perspectiva participării la cursele oficiale”, arată CSM Ploieşti.

Dacă în următoarele zile caii vor putea reveni la antrenamente, concursul va avea loc sâmbătă, 2 noiembrie 2019.

Hipodromul de trap din Ploieşti a găzduit primele curse în 1961, după demolarea hipodromului din Bucureşti. În 2014, Hipodromul Ploieşti a intrat într-un amplu proces de modernizare, lucrări care au fost finalizate în luna octombrie a anului 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici