Imprimă-ţi CV-ul pe tricou sau postează-l pe Facebook. Metode inedite de a-ţi căuta un job

Te-ai plictisit să tot trimiţi CV-uri şi să nu te cheme nimeni la interviu? Poate că s-au plictisit şi angajatorii să citească aceleaşi pagini albe umplute cu o multitudine de informaţii, despre tine şi despre locurile de muncă anterioare. De ce nu încerci ceva cu totul şi cu totul deosebit şi poate ai mai multe şanse să fii sunat de angajator?

166 afișări
Imaginea articolului Imprimă-ţi CV-ul pe tricou sau postează-l pe Facebook. Metode inedite de a-ţi căuta un job

Imprimă-ţi CV-ul pe tricou sau postează-l pe Facebook. Metode inedite de a-ţi căuta un job (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Nu ştim dacă s-au şi angajat în urma trimiterii acestor CV-uri, dar cu siguranţă au stârnit zambetul celor care le-au citit.

Sabrina Saccocio este o realizatoare de televiune, de radio şi editor online care şi-a facut un CV creativ pe Facebook , cu care îşi caută un job unic şi interesant.

Citeşte mai multe despre modalităţi inedite de a-ţi căuta un job pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici