În Bucureşti au apărut primele luminiţe de Crăciun. Cât costă ornamentele pentru sărbătorile 2018-2019 şi cui au fost atribuite

Pe străzile Bucureştiului au apărut primele luminiţe pentru Sărbătorile de iarnă, care vor costa peste 6 milioane de lei, potrivit unui document prin care Primăria Capitalei a aprobat alocarea către Compania Iluminat a acestei sume, pentru iluminatul festiv.

1508 afișări
Imaginea articolului În Bucureşti au apărut primele luminiţe de Crăciun. Cât costă ornamentele pentru sărbătorile 2018-2019 şi cui au fost atribuite

Cât costă luminiţele pentru Crăciun montate în Bucureşti

Potrivit documentului aprobat încă din vară, Compania Municipală Iluminat a primit de la Primăria Capitalei un buget total, pentru iluminatul de sărbători, de 6,1 milioane de lei. Banii vor fi cheltuiţi pentru „perdele împodobire copaci, şiruri luminoase şi piese 3D”.

„Iluminatul festiv are un rol important în marcarea unor evenimente sau sărbători care nu poate fi neglijat din perspectiva creşterii performanţei sociale a serviciului”, se arată în documentul prin care PMB a aprobat această sumă, document semnat inclusiv de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Pe străzile Capitalei au apărut, de mai multe zile, primele ornamente de Crăciun, precum fundiţe, steluţe sau oameni de zăpadă, cum sunt decoraţiunile din Piaţa Romană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici