În ce condiţii mai intră Liviu Dragnea în politică

Liviu Dragnea a spus, joi, la ieşirea din penitenciarul Rahova, că va mai intra în politică dacă va reuşi să îşi răspundă la două întrebări: dacă mai are cu cine şi dacă mai are pentru cine. El a spus că PSD a devenit un partid „de operetă”.

1297 afișări
Imaginea articolului În ce condiţii mai intră Liviu Dragnea în politică

În ce condiţii mai intră Liviu Dragnea în politică

Liviu Dragnea a spus, la ieşirea din închisoare, că cei mai mulţi dintre români au înţeles acum de ce a stat în închisoare.

„Eu când am plecat România era o ţară prosperă, cu venituri mari, pe care le aveau românii, o ţară în care exista speranţă, în care exista viitor, din păcate astăzi este o dictatură feroce, este afectată serios libertatea de exprimare, este amanetat viitorul României cu asemenea datorii”, a spus Dragnea.

Fostul lider PSD a lansat un atac la adresa conducerii partidului din fruntea căruia a plecat.

„Din păcate nu există opoziţie. PSD-ul a devenit un partid de operetă, un partid de oameni laşi”, a spus Dragnea.

El a mai spus că va mai intra în politică dacă va găsi răspunsul la două întrebări: „dacă mai am cu cine şi dacă mai am pentru cine. PSD e un partid praf, fără personalitate”.

Până la a lua această decizie, asupra reintrării în politică, Dragnea a afirmat că vrea să îşi caute sănătatea.

„Sănătatea mea a fost afectată serios aici. Sper să găsesc soluţii şi să îmi revin”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea a părăsit, joi, penitenciarul Rahova, unde a ispăşit 2 ani şi 2 luni din pedeapsa de 3 ani şi 6 luni, în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Tribunalul Giurgiu a decis definitiv eliberarea sa condiţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici