În Pasul Tihuţa ninge. Drumarii au împrăştiat pe şosea 12 tone de antiderapant

Drumarii au intervenit, sâmbătă seară, în Pasul Tihuţa, unde au împrăştiat aproximativ 12 tone de material antiderapant pentru a menţine practicabil DN 17, după ce a început să ningă, stratul de zăpadă atingând doi centimetri.

962 afișări
Imaginea articolului În Pasul Tihuţa ninge. Drumarii au împrăştiat pe şosea 12 tone de antiderapant

În Pasul Tihuţa ninge. Drumarii au împrăştiat pe şosea 12 tone de antiderapant (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

În Pasul Tihuţa a început să ningă sâmbătă seară, în jurul orei 17,00.

"A trebuit să intervenim cu antiderapant pe DN 17, în Pasul Tihuţa. Avem două utilaje care au împrăştiat deja pe carosabil 12 tone de antiderapant, sare şi nisip, ca să menţinem drumul practicabil. Deocamdată nu am avut probleme de circulaţie, dar intervenim în continuare cu sare şi nisip", a declarat Vasile Curtean, şeful Districtului Piatra Fântânele din cadrul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj.

DN 17 face legătura între Transilvania şi Moldova prin Pasul Tihuţa şi este drumul care, în timpul iernii, pune cele mai mari probleme de circulaţie şoferilor, având multe curbe la o altitudine de peste o mie de metri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici