Înainte şi după. Viaţa de altădată din Ucraina, acum doar în fotografii VIDEO

Un clip inedit arată amploarea dezastrului lăsat în urmă de invadatorii ruşi.

723 afișări
Imaginea articolului Înainte şi după. Viaţa de altădată din Ucraina, acum doar în fotografii VIDEO

Captură video Facebook

Fotografii inedite cu oraşele din Ucraina. Cu atât rămân locuitorii regiunilor bombardate de către armata lui Putin. 
 
Clădiri rezidenţiale, monumente, poduri şi păduri. Altădată frumoase, acum şterse de pe faţa pământului sau distruse parţial de bombardamentele ruşilor.
 
Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, reitera faptul că ţara are nevoie de sprijin internaţional pentru reconstruire.
 
Joi, cancelarul german Olaf Scholz anunţa că Zelenski a acceptat invitaţia de a participa la reuniunea G7. 
 
„Vă mulţumim pentru că aţi acceptat invitaţia mea de a participa la G7 Summit. Vă mulţumesc pentru recepţia de la Kiev cu Emmanuel Macron, premierul Draghi şi Klaus Iohannis şi pentru conversaţia profundă. Noi, europenii, suntem ferm alături de dumneavoastră”, scrie în mesajul cancelarului german. 
 
Joi, Scholz s-a aflat în Kiev alături de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, preşedintele României, Klaus Iohannis, şi de premierul Italiei, Mario Draghi. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici