Video Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a sfinţit 100 de tone de apă la Constanţa

  • În Ajunul Bobotezei, în toate bisericile din ţară se sfinţeşte Agheasma Mare
  • 120.000 de sticle vor fi împărţite credincioşilor la Constanţa
  • Mâine sunt aşteptaţi aproximativ 10.000 de credincioşi la slujba de Bobotează
849 afișări

Astăzi este Ajunul Bobotezei, iar în toate bisericile din România se sfinţeşte Agheasma Mare.

La Constanţa, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie alături de un sobor de preoţi şi zeci de credincioşi au ţinut slujba pentru sfinţire la Catedrala Arhiepiscopală.

120.000 de sticle cu agheasmă vor fi umplute şi împărţite mâine oamenilor prezenţi la slujbă, dar şi spitalelor şi pentenciarului Poarta Albă.

ÎPS Teodosie va merge şi la Hârşova, unde va oficia, de asemenea, o slujbă de sfinţire a apei, chiar pe malul Dunării.

Mâine sunt aşteptaţi aproximativ 10.000 de credincioşi la slujbă. Conform tradiţiei, ÎPS Teodosie sfinţeşte apele Mării Negre, iar apoi aruncă în mare trei cruci ce simbolizează Arătarea Sfintei Treimi la apa Iordanului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici