Încă un primar din Vrancea pe Arena Naţională la meciul România-Norvegia, ca însoţitor de copii

Încă un primar din judeţul Vrancea a fost fotografiat în tribunele Arenei Naţionale în timp ce asista la meciul de fotbal România-Norvegia. Primarul din Dumbrăveni spune că a fost la meci în calitate de însoţitor de copii.

1132 afișări
Imaginea articolului Încă un primar din Vrancea pe Arena Naţională la meciul România-Norvegia, ca însoţitor de copii

Încă un primar din Vrancea pe Arena Naţională la meciul România-Norvegia, ca însoţitor de copii

Primarul din Dumbrăveni, judeţul Vrancea, Valentin Tîlvăr, a declarat pentru MEDIAFAX că a plătit transportul celor 45 de copii din comună la Bucureşti şi că a însoţit grupul din motive de securitate.

El a afirmat că organizatorii nu au stabilit reguli privind accesul în stadion al profesorilor şi antrenorilor.

„Sunt iniţatorul acestui demers, acestui proiect. Transportul l-am asigurat personal pentru aceşti copi şi mi se pare perfect normal să le ofer siguranţă atât pe drum cât şi la terenul de sport. Nu ni s-a spus nimic (n.r dacă însoţitorii trebuie să fie antrenori sau profesori), doar însoţitori. Am şi un bilet în faţă: accesul copiilor de până la 14 ani se face pe bază de bilet şi însoţit de un adult. Acest bilet este valabil numai însoţit de un act de identitate, cu poză, CI, paşaport, permis de conducere”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul comunei Dumbrăveni, Valentin Tîlvăr.

Cel puţin trei primari din judeţul Vrancea au asistat la meciul de fotbal România-Norvegia după ce s-au declarat însoţitori de copii. Ei s-au aflat în tribunele stadionului Arena Naţională şi au postat
mesaje şi fotografii pe Facebook.

„Am pornit spre victorie alături de cei mai inimoşi şi înflăcăraţi suporteri focşăneni ai echipei naţionale de fotbal a României. Hai România!”, a anunţat Cristi Misăilă, primarul oraşului Focşani, la plecarea spre Bucureşti, cu grupul de copii.

Iulian Nica, primarul oraşului Panciu, s-a fotografiat pe stadion în timpul meciului şi a anunţat că „Panciu susţine Echipa Naţională! Hai România!”.

Accesul pe Arena Naţională era permis doar copiilor de până la 14 ani, organizaţi în grupuri de 10, însoţiţi de un adult.

România a impresionat la ultima acţiune din campania de calificare la Campionatul European din 2020, meciul cu Norvegia, încheiat la egalitate, scor 1-1. Având interdicţia de a avea suporterii obişnuiţi pe stadion, Federaţia Română de Fotbal a profitat de propunerea UEFA şi a adunat aproximativ 30.000 de copii pe Arena Naţională.

Taguri:
primar,
meci,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici