Încasări record la Baia publică din Galaţi după sistarea furnizării apei calde în oraş. Contra unui tarif de 5 lei/persoană, oamenii au venit în număr mare să facă duş cu apă caldă

Baia Publică din Galaţi, modernizată şi redeschisă pentru public în primăvara anului trecut, a înregistrat, în luna mai, încasări record, în condiţiile în care furnizarea apei calde în sistem centralizat a fost întreruptă în prima zi a aceleiaşi luni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1772 afișări
Imaginea articolului Încasări record la Baia publică din Galaţi după sistarea furnizării apei calde în oraş. Contra unui tarif de 5 lei/persoană, oamenii au venit în număr mare să facă duş cu apă caldă

Încasări record la Baia Comunală din Galaţi după sistarea furnizării apei calde. Contra unui tarif de 5 lei/persoană, oamenii au venit în număr mare să facă duş cu apă caldă

Sistemul centralizat de termoficare din oraşul Galaţi a fost închis la 1 mai, în urma unei decizii a Consiliului Local.

Ca urmare, aproximativ 35.000 de apartamente au rămas fără apă caldă.

De atunci, cei care nu şi-au instalat centrale termice de apartament sau sisteme de încălzire a apei se spală cu apă rece sau cu apă încălzită la aragaz. Sunt, însă, şi foarte multe persoane care au ales să meargă la Baia Publică a oraşului.

Baia Publică din Galaţi a fost modernizată şi redeschisă pentru public în primăvara anului trecut. De atunci, mii de gălăţeni au trecut pragul instituţiei. Cea mai mare creştere a numărului de clienţi s-a produs în luna mai.

Întrucât Baia Publică din Galaţi oferă celor interesaţi posibilitatea de a face duş sau baie în cadă, numărul clienţilor a crescut în mai de două ori şi jumătate faţă de luna aprilie.

”Baia Publică a avut în luna mai aproximativ 860 de clienţi. În total, aceştia au plătit circa 6.000 de lei pentru a face duş sau baie. Cu o lună înainte, în aprilie, Baia Publică a avut circa 350 de clienţi. Atunci încasările nu au depăşit suma de 2.700 lei”, a declarat presei Toma Dumitrescu, ofiţer de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Baia Publică din Galaţi are 23 de cabine individuale pentru duş şi pentru baie în cadă, două saune pentru femei şi pentru bărbaţi, bazin de relaxare şi recuperare, cameră de masaj, vestiare şi uscătoare de păr.

Tariful perceput de Baia Publică din Galaţi pentru un duş este 5 lei/persoană, iar pentru o baie 8 lei/persoană.

Cei care nu vin de acasă cu produse de igienă personală plătesc 2 lei în plus pentru şampon/săpun şi prosop.

De asemenea, există posibilitatea achiziţionării de abonamente pentru serviciile oferite de instituţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici