Incendiu de proporţii la o baracă ocupată de familii nevoiaşe din Cernavodă/ Au ars 15 locuinţe pe o suprafaţă de 1.200 metri pătraţi

Un incendiu de proporţii a cuprins, luni, o baracă din Cernavodă, unde erau adăpostite mai multe familii nevoiaşe, oameni ai străzii, toate persoanele reuşind să se salveze, fără ca nimeni să fie rănit, transmite corespondentul MEDIAFAX. 15 locuinţe, pe o suprafaţă de 1.200 metri pătraţi, au ars în urma incendiului. Acesta a fost stins după aproximativ şase ore, cu intervenţia a 40 de pompieri.

275 afișări
Imaginea articolului Incendiu de proporţii la o baracă ocupată de familii nevoiaşe din Cernavodă/ Au ars 15 locuinţe pe o suprafaţă de 1.200 metri pătraţi

Incendiu de proporţii la o baracă ocupată de familii nevoiaşe din Cernavodă

Potrivit pompierilor constănţeni, un incendiu a izbucnit, luni seară, la o baracă din Cernavodă, aflată pe strada Canalului, unde se adăpostiseră mai multe familii de persoane nevoiaşe. La faţa locului au fost trimise trei autospeciale cu apă şi spumă de la Staţia Cernavoda, plus alte trei de la Medgidia şi Constanţa.

De asemenea, la faţa locului au ajuns şi două ambulanţe, dar nicio persoană nu a fost rănită, toţi locatarii reuşind să iasă singuri până la sosirea salvatorilor.

Primarului oraşului Cernavodă, Liviu Negoiţă, a precizat că în baraca respectivă, locuiau fără forme legale aproximativ 15 familii, persoane nevoiaşe, dar nu se ştie exact câte persoane sunt în total. În zonă sunt două barăci, ambele vechi şi abandonate, locuite de oameni ai străzii care şi-au găsit acolo un adăpost.

Focul a cuprins numai una dintre ele, iar la ora transmiterii acestei ştiri pompierii se luptă să lichideze incendiul.

Bilanţ incendiu Cernavodă: Au ars 15 locuinţe pe o suprafaţă de 1.200 metri pătraţi

Reprezentanţii ISU Constanţa au declarat că flăcările au fost stinse în jurul orei 3.15, însă o autospecială a rămas să asigure zona.

Au ars aproximativ 15 apartamente în totalitate, pe o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, au precizat sursele citate.

Cauzele izbucnirii incendiului sunt în curs de stabilire.

Incendiul de proporţii a cuprins luni seara un ansamblu de locuinţe sociale din municipiul Cernavodă, unde erau adăpostite mai multe familii nevoiaşe, oameni ai străzii. Toate persoanele au reuşit să se salveze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici