Incendiu devastator în Bacău. Patru case au fost distruse complet. Intervenţia pompierilor a durat 12 ore

Patru case au ars, în noaptea de joi spre vineri, într-un incendiu care s-a produs în comuna Buciumi din judeţul Bacău. Pompierii au intervenit timp de 12 ore pentru stingerea flăcărilor care s-au extins pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi. Trei persoane au suferit atacuri de panică.

667 afișări
Imaginea articolului Incendiu devastator în Bacău. Patru case au fost distruse complet. Intervenţia pompierilor a durat 12 ore

Incendiu-monstru în Bacău. Patru case au fost devastate complet. Intervenţia pompierilor a durat 12 ore

Incendiul care a afectat patru case din localitatea Buciumi, judeţul Bacău, a fost lichidat vineri dimineaţa, după o intervenţie care a durat 12 ore. Cele patru case, dar şi mai multe anexe gospodăreşti, au ars, iar trei persoane au suferit atacuri de panică, una dintre ele fiind transportată la Compartimentul de Primiri Urgenţe din Oneşti.

Au intervenit pentru stingerea flăcărilor peste 25 de pompieri din cadrul ISU Bacău, cu şapte autospeciale.

Intervenţia a fost dificilă din cauza cantităţilor mari de lemne şi plante furajere depozitate în anexele gospodăreşti. „Altă dificultate a constituit-o lipsa apei din sistemul de hidranţi al localităţii, care nu funcţionează în parametri normali. A fost nevoie ca autospecialele să se alimenteze prin sistem navetă, de la o distanţă de 5-6 kilometri, din Oneşti”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Potrivit acestuia, cauza incendiului, care s-a manifestat pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi, este în curs de stabilire.

Taguri:
incendiu,
pompieri,
case

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici