Incendiu în Constanţa: Un băieţel de 2 ani a murit, iar sora acestuia, de un an, a fost grav rănită

Un băieţel de doi ani a murit, iar sora acestuia, în vârstă de un an, a fost grav rănită, în urma unui incendiu izbucnit, duminică, în locuinţa lor din comuna Castelu din judeţul Constanţa, în timp ce erau singuri acasă.

109 afișări
Imaginea articolului Incendiu în Constanţa: Un băieţel de 2 ani a murit, iar sora acestuia, de un an, a fost grav rănită

Incendiu în Constanţa: Un băieţel de 2 ani a murit, iar sora acestuia, de un an, a fost grav rănită (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi duminică, în jurul orei 11.00, să intervină la un incendiu izbucnit la o locuinţă din Castelu.

La faţa locului a ajuns o autospecială de la Medgidia, care a reuşit să stingă flăcările în mai puţin de o oră.

În urma incendiului, un băieţel de doi ani a murit, iar sora acestuia, în vârstă de un an, a fost grav rănită, suferind arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului. Fetiţa a fost preluată de la locuinţă de o ambulanţă, iar pe drum a fost transferată într-un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

Pompierii spun că cei doi copii, care provin dintr-o familie săracă, erau singuri acasă în momentul izbucnirii incendiului.

Conform sursei citate, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit la televizor, iar camera în care se aflau copiii a fost distrusă în totalitate, iar cealaltă încăpere a locuinţei a fost şi ea afectată în mare parte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici