Incendiu în Sectorul 1 al Capitalei: O femeie şi-a dat foc la apartament

O femeie în vârstă şi-a incendiat apartamentul de pe strada Ceaikovski din Sectorul 1 al Capitalei şi a aşteptat pomierii la scară, ea nefiind la prima acţiune de acest fel, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti Daniel Vasile.

171 afișări
Imaginea articolului Incendiu în Sectorul 1 al Capitalei: O femeie şi-a dat foc la apartament

Incendiu în Sectorul 1 al Capitalei: O femeie şi-a dat foc la apartament (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Pompierii au intervenit pe strada Ceaikovski cu două echipaje de stingere, unul de prim ajutor şi unul de descarcerare, la un bloc de locuinţe, pentru o autoincendiere de apartament, a precizat Daniel Vasile.

Locatara apartamentului, care dăduse foc la nişte pături pe pat, îi aştepta pe pomieri la scară şi le-a indicat locul incendiului, care a fost stins, fără a exista victime.

Nu este prima oară când femeia, care are probleme psihice, îşi dă foc la apartament, angajaţii ISU Bucureşti intervenind şi cu alte ocazii la respectiva adresă, pentru aceeaşi situaţie, a precizat Vasile.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici